• Novo
Scyoekwg Ljeto Ženski tenkovi Trendy bez rukava za vježbanje na ramenu čipkasti zavoj The Majice Comfy casual gradijent ispisani prsluk labav grafički tens ljubičasti xl

Scyoekwg Ljeto Ženski tenkovi Trendy bez rukava za vježbanje na ramenu čipkasti zavoj The Majice Comfy

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Poštovani kupci, dobrodošli u scyoekwg.wish you Happy Shophown Curple Cisterna na vrhu Ležerne prilike bez rukava s majicama bez rukava, vrhovi rezervoara jedan je od mora imati osnovne stavke u vašoj garderobi, čini da izgledate super šarmantno. Ovaj prsluk je visokog kvaliteta, vrlo mekan i udoban, a odgovaram kožom. Kožnica za žensku košulju za majicu bez rukava na majici za majicu sa majicama. Jednostavno uparite ovaj vrh rezervoara s kratkim hlačama, trapericama, gamašem, suknje za sretan svakodnevni izgled. Takođe je simpatično za svakodnevnu hauba.q & A deo : Q1 : Doza se vrhovi spremnika smanji nakon pranja? A1 : Ova ženska bluza izrađena je sa visokokvalitetnom tkaninom, lijepom udobnom mekom. Možete oprati i sušiti u normalnom ciklusu, ne smanjuje se.q2 : Da li vam ima loš miris ili vas svrstava? A2 : Nijedan loš miris, i napravili smo mekih i visokog kvaliteta, neće Stvaraš se, ne brinu. Da li je iste boje kao i na slici? A3 : Trudimo se da imamo najbolje da boju bude ista i sa našim Camisoleom, ali znate da je boja možda svjetlija ili tamnija zbog različitog računala Prikaz. Scyoekwg Nadam se da ćete imati udobnost, slobodu, novost iskustvo. Materijal : Ženski vrpci za ubod imaju malo elastičnosti, udobne i prozračne, povremene osnovne vrhove useva učinile bi vas šarmantnim i laskavim . karakteristikama : bez rukava, skroz, gradijent, gradijent, gradijentni, gradijent, šik i retro, y2k Vrhovi Trendy Streetwear, tenkovi žene, žene ljetne vrhove, vrhovi za žene Ležerne prilike za žene . Stil : Uparite ovaj vrhunac bez rukava, gamaše, padobranske hlače, prekrase za padobran, prekrase za padobran, prekrase za padobran, tegore ili suknje niske uspone za vibraciju Pogledajte. Može se nositi sama na vrućim danima, kao što su slojevi za stolove, jaknu, jaknu, blazer, kardigane za hladne dane . Nagibi : Odlično za fotografiju, zabavu, ples, vježba, ulica, kupovinu, rođendan, rođendan, rođendan, rođendan, rođendan, rođendan, rođendan , karneval, božić, dan zaljubljenih, plaža, morska mornar, škola, rad, ured, krstarenje, park, trčanje, noćni izlaz, klub, odlazak za žene, žensko, teen djevojke , dame, majka, sestre, supruga, djevojka, pokloni za kćer. Veličine : Molimo pogledajte našu prateću grafikon veličine za najtačniju veličinu. Veličine smo u azijskoj veličini. Prije naručivanja pogledajte grafikon veličine. Svaka pitanja, molimo kontaktirajte nas slobodno!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.