• Novo
Mwstore elektronski sat vodootporni LED displej za uštedu energije multifunkcionalni niska potrošnja precizno vrijeme lagani kvadratni biranje sportovi

Mwstore elektronski sat vodootporni LED displej za uštedu energije multifunkcionalni niska potrošnja precizno

Stupnjevi:
KM 10.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis : dizajn niske potrošnje energije je izuzetna karakteristika ovog sata, tako da može postići dugo vrijeme pripravnosti bez česte zamjene baterije.Sat, koji ima dizajn velikih cifara, može vas natjerati da bez napora pročitate vrijeme jednostavnim pogledom. napravljen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, ovaj proizvod je ekološki, otporan na habanje i fleksibilan.Dužina proizvoda je 4centimetar, širina je 3.45centimeter.It pogodan je i za muškarce i za žene.Naziv artikla : Watch Material : Silicone Style : Sportdisplay tip : Digitalproof : Life Waterproof baterija : 1 x CR2032 baterija sa dugmadima(uključena)primjenjivi ljudi : univerzalne karakteristike : vodootporan, Visoka preciznost, udobno habanje detalji veličine : 4centimetar x 3,45 centimetar/1,57" x 1,36" (cca.) Napomene : zbog razlike u podešavanju svjetla i ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slika. ttplease dopustiti malu razliku dimenzija zbog različitih ručno mjerenje.Paket uključuje : 1 x sat dizajn niske potrošnje energije je izuzetna karakteristika ovog sata, tako da može postići dugo vrijeme pripravnosti bez česte zamjene baterije. Sat, koji ima dizajn velikih cifara, može vas natjerati da bez napora pročitate vrijeme jednostavnim pogledom. Napravljen od visokokvalitetnog silikonskog materijala, ovaj proizvod je ekološki, otporan na habanje i fleksibilan. Dužina proizvoda je 4cm, širina 3,45 cm. Pogodan je i za muškarce i za žene.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.