• Novo
Dyegold ljetni topovi za žene trendi, V-izrez ljetni Tank topovi za žene Vintage Aztec etnička čipkasta košulja bez rukava Zapadna geometrija print bluza

Dyegold ljetni topovi za žene trendi, V-izrez ljetni Tank topovi za žene Vintage Aztec etnička čipkasta

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

O ženskom klasičnom kroju kratkih rukava : karakteristike : ljetni Tankovi s V izrezom za žene 2023 Vintage Astečka etnička čipkasta košulja bez rukava Western Geometry Print Blouseako želite jedinstven uzorak u svojoj svakodnevnoj garderobi, ovaj ljetni topovi za žene 2022 trendy je tačan komad koji vam treba!Jednostavna silueta je ležerna šik i nikad zastarela. Biće to savršen poklon za vašu devojku, ženu, mamu, tetku, baku ili vaše najbolje prijatelje!Prilika : ovaj ženski tshirts pamuk je prilično odličan za ljetne eraly proljetne jesenske zabave, kupovinu, posao, odmor, vjenčanje, dom, kupovinu, plažu i druge prilike. Jednostavan dizajn čini ga savršenim za sve Ležerne prilike.Preporuka za kolokaciju : ova zelena košulja za žene može se kombinovati sa gleženjima, haljinom visokog struka, uskim farmerkama, suknjom, pantalonama ili visokim potpeticama savršena je za posao ili sve oblike svakodnevne upotrebe. Ovaj cvjetni top odličan sa slamnatim šeširom, torbom, da upotpuni modni izgled.Garancija nakon prodaje o ovoj poslovnoj ležernoj odjeći plus size za žene : ako imate bilo kakvih problema u kupovini ili korištenju proizvoda, molimo vas da nam kažete da to riješimo na vrijememožda nećemo moći svaki proizvod učiniti savršenim, ali mi ćemo se potruditi da riješimo problem za vaše razumijevanje će biti veoma cijenjeno materijal : ove ljetne majice za žene s V-izrezom bez rukava Zapadna geometrija bluza s printom izrađene su od pamuka i poliestera, meke na dodir, udobne i prozračne za nošenje,jednostavne za čišćenje i sušenje, nije lako skupiti ili deformirati, pravilno podešavanje elastičnost ga čini blizu vaše kože, ne preusku ili labavu, što vam daje udobno iskustvo nošenja. Karakteristike : košulje s V izrezom,bluze bez rukava,majice sa printom Zapadne geometrije, osnovni Vintage Aztečki ukrasi od etničke čipke 2023 elegantni casual topovi.donosi vam hladno i osvježavajuće, a usko pripijeni dizajn omogućava mu da manifestuje vaše obline tijela, čineći vas samopouzdanim i šarmantnim. Utakmica : ovi formalni vrhovi za žene imaju različite klasične boje, jednostavni su i elegantni, definitivno ljeti privlače poglede. odlično za nošenje sa raznim farmerkama, šortsovima, suknjama, pantalonama i helankama. takođe je lepo nositi sa blejzerom, kardiganom i jaknama. Prilike : ove trendi i slatke ženske bluze sa V izrezom su neophodna odjeća za žene i djevojčice, savršena radna kancelarija, casual, dom, zabava, klub, škola, plaža, odmor, izlasci, dnevna i ljetna odjeća. Politika garancije nakon prodaje : ova ženska seksi majica ima pravo na povratak, Povrat novca ili zamjenu.Pružajući 100% iskustvo zadovoljstva korisnika, sva pitanja, slobodno nam pošaljite poruku putem "Kontaktirajte prodavce" i mi ćemo odgovoriti u roku od 12h.❤️❤️ Održavanje : mašinsko ili ručno pranje hladnom vodom/ okačite ili osušite na liniji/ bez izbjeljivača/ bez hemijskog čišćenja/ bez pegle.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.