• Novo
Pozdrav Bello Mineral SPF St.Screen Stick I Širok spektar UVA UVB Zaštita, vodootporna i reef Friendly Roll na zaštiti od sunca za bebe i djecu I FLZ

Pozdrav Bello Mineral SPF St.Screen Stick I Širok spektar UVA UVB Zaštita, vodootporna i reef Friendly

Stupnjevi:
KM 17.00

Iznos
Tova je dostupna

Igranje na suncu može biti super zabava. Oštećenja kože? Ne toliko. Pokrijte Hello Bello's SPF 30 za sunčanje za sunčanje i uživajte u dobrom vremenu napolju znajući da naši zamišljeno odabrani sastojci pomažu u zaštiti i njeguju kožu vaše porodice. Pozdrav Bello's Freety, vodootporan SPF 30 Sunčana zaštita ima zaštitu od širokog spektra koristeći jedan jednostavan sastojak : cink oksid i štiti od svih 3 vrste UV zraka (UVB, UVA2 i UVA1) sama po sebi! Osim toga, sadrži umirujuće i hidratantno kakao maslac, avokado, krastavac, kamilicu i više dobrote majke prirode. To je savršen recept za mir uma. Pozdrav Bello Mineral SPF 30 Sunčana krema. Za teško je doći do mrlja ili teško zakrvati djecu, naš mineralni štitnik za sunčanje pruža pogodan, široko spektar zaštite od sunca pomoću ne-nano cink oksida dok vlaži ulja suncokreta i saflektora . reci zdravo sunca. Brzo, čak i pokrivanje sa našim roditeljskim testiranim i roditeljskim odobrenim mineralnim formulama za sunčanje. Pružanje lagane i ne-masne zaštite minerale, cijela vaša porodica može biti sigurna od sunca!. KAKO KORISTITI. Jurite ih i trljajte! Ponovno nanesite svakih 80 minuta za najbolju zaštitu. Niko ne voli opekotine od sunca, niti se bavi s nekim sa opekotinama od sunca!. Napravljeno bez. Naše formule za mineralne krem ​​za sunčanje izrađene su bez sintetičkog mirisa, ftalata, parabena, oksibenzona i oktanoksera. U osnovi, napravljeni su s dobrim stvarima (i za planetu)!. Premium za sve. Ne premiju za neke. Nije premija za one koji to mogu priuštiti. Premium za sve. Naša misija je stvoriti najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim troškovima, jer vjerujemo da svako dijete (i porodica) zaslužuje najbolje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.