• Novo
Jyeity kratak za žene ispod 5 dolara, visoki struk Print plivanje dva odijela gornji šorc roze šorc za žene plivaju Veličina M

Jyeity kratak za žene ispod 5 dolara, visoki struk Print plivanje dva odijela gornji šorc roze šorc za

Stupnjevi:
KM 4.10

Iznos
Tova je dostupna

Ljeto je savršeno vrijeme za žene da istraže razne odjevne kombinacije, od atletskih šorcova i farmerki visokog struka za treninge do lanenih bajkerskih šorcova za trčanje. Bilo da idu u teretanu ili idu na kupanje, žene mogu birati između širokog spektra kupaćih kostima, uključujući jednodijelna odijela, šorc za teret i traper s džepovima. Žene veće veličine također mogu pronaći trendi opcije koje odgovaraju njihovom stilu. Za odjeću na plaži ili ležernu odjeću, rastezljive bijele kratke hlače uparene sa ženskim topom za planinarenje ili bešavnom plavom haljinom odličan su izbor. I ne zaboravimo na izgled zabave ili country koncerta 80-ih, gdje slatki šorc za bicikle ili klupski setovi iz 70-ih dodaju dašak nostalgije. Rođendanske zabave na havajsku temu dobro se slažu sa udobnim kombinezonima za žene, dok se muškarci mogu odlučiti za široke kratke hlače ili kombinezone inspirisane 90-im. kada su na odmoru, suknja ili pidžama šorc nude svestranost, a kupaći kostimi za djevojčice i žene dolaze u različitim stilovima i za posao i za igru. Jyeity High Waist Print plivanje Dvodijelno odijelo Top Shorts Pink Size M. Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe. Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku. Tabela Veličina : Veličina : M Veličina. : Srednje grudi : 70-74cm/27.56-29.13" struk : 70-74cm/27.56-29.13" Hip : 84-88cm/33.07-34.65" Gornja dužina : 61cm/24.02" dužina pantalona : 30cm/11.81". Karakteristike : 1.Karakteristike : Casual šorts,elastični struk,džep,vezice,jednobojne,Ležerne i udobne,Trend i modni dizajn,Ležerne pantalone,letnje i prolećne šorc. 2.Materijal : napravljen od visokokvalitetne tkanine,lagan mekan i udoban. 3.Stil : modni i ležerni jednobojni elastični šorc za struk, udoban za slobodno vrijeme, savršen za kućnu odjeću ili odjeću za spavanje kao pidžame, izležavanje ili aktivnosti na otvorenom. 4.Prilika : nemaran,plaža,odjeća za spavanje,rođendan,izlasci,zabava,za posao,kod kuće za odmor.Pogodno za sva godišnja doba. Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji.Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru,što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina umjesto tabele veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa. Specifikacije : boje : Pink Size : MSeason : Summer Gender : Women Style : Beach Material : najlon,Spandex Pattern tip : Solid Dress dužina : Redovnopackage : 1kom ženske kratke hlače. Ako tražite povremenog pratioca za svoj ljetni modni stil. Onda su ove jyeity kratke hlače prava stvar, jer donose Sunce u vaš outfit! Njegov meki materijal koji teče i pogodan za kožu osigurava istinsku udobnost i veliku siluetu. Kombinirajte kratke hlače s osnovnim majicama, topovima, tunikama i stanovima i sandalama - i bit ćete modna kraljica. Biker ,Teretana,Tenis,trening,Košarka,Odbojka,džin,Atletski, trčanje itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.