• Novo
Tuphregyow ženski slobodno vrijeme brod vrat džemperi čišćenje čvrste trendi Baggy slobodno heklanje pulover rebrasti Plus Veličina slatka Dugi rukav pletene vrhove Siva s

Tuphregyow ženski slobodno vrijeme brod vrat džemperi čišćenje čvrste trendi Baggy slobodno heklanje pulover

Stupnjevi:
KM 3.99

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u našu žensku zimsku prodavnicu džempera! Ovdje ćete pronaći izbor pažljivo elegantnih džempera za dodavanje topline vašoj zimskoj modi. Imamo širok asortiman džempera koji odgovaraju različitim stilovima i . Od klasičnih džempera s V izrezom do hladnih dukserica, od slatkih printova do dizajna u boji, naš izbor je da udovoljimo vašoj potrazi za modom i udobnošću.Obraćamo pažnju na kvalitet i detalje, svi džemperi su napravljeni od tkanina i izuzetne izrade, tako da možete ostati topli u hladnim zimskim danima, a da pritom pokažete svoje jedinstveno personality.In naše trgovine, posvećeni smo pružanju jedinstvenog i kupovnog iskustva za svakog kupca. Bilo da tražite glamurozan poklon ili novu odjeću za sebe, mi smo tu da vam pomognemo. Dođite posjetiti našu trgovinu i dopustite nam da vam pomognemo u vašoj modi !Ženski modni dugi rukavi okruglog vrata labavi pulover vrhovi bluza pleteni Sweater Features : 1.It napravljen je od materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje. 2.Veoma vruće za nošenje veoma novog izgleda. 3.Udoban i prijatan, može nositi ličnost kod kuće ili na poslu. 4.Ovaj lagani, topovi savršeni su za one udobne dane! 5.Nastavite sa usavršavanjem kako biste svoju odjeću učinili udobnijom.Spol : Žene.Prilika : Dom, Svakodnevno.Materijal : Polyester Style : Casual,Moda.Dužina rukava : košulja sa kratkim rukavomcollar : okrugli vrat. : Odgovara ture po veličini.Debljina : Standardna.Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili osušite linijom.Ono što dobijete : 1kom žene vrhova.Veličina. : Mali SAD : 6 UK : 10 EU : 36 grudi : 144cm / 56.69 "rukav : 36cm/14.17" dužina : 74cm/29.13" jedinstveni detalji : ženski džemper dugih rukava/ženski pulover sa kapljicama/ženski pleteni pulover sa kapljicama/jednobojni topovi za žene/krupni pleteni džemperi za žene/Slouchy džemper za žene/ležerni džemper za žene. Moderan dizajn : ovaj pulover džemper ima u rukavu sa saćem, dodaje malo ljupkosti i Šika, nikada nije van stila. Zdepasti Pleteni Džemper Sa Izrezom Za Posadu, Pokazuje Osnovniji I Velikodušniji Osjećaj. Slouchy Stil Savršen Za Gotovo Sve Tipove Figura, Udobniji I Ugodniji Za Nošenje. Ženski Džemper Sa Običnim Stilom, Lako Se Slaže Sa Raznim Trendovskim Izgledom. LIJEP PLETENI DŽEMPER ZA VAS ! Zdepasti Džemper Dolazi U Sljedećim Bojama Koje Možete Izabrati : Crni Džemperi Okruglog Vrata/Dugi Rukav Od Kajsije / Pleteni Džemperi/Narandžasti Meki Džemperi/Plavi Oversized Pulover Džemper/Tamnoplavi Labavi Džemper Za Casual.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.