• Novo
U potrazi za Wagner Theodor Adorno, Rodney Livingstone, Slavoj Zizek

U potrazi za Wagner Theodor Adorno, Rodney Livingstone, Slavoj Zizek

Stupnjevi:
KM 9.97

Iznos
Tova je dostupna

9781844673455. Novo stanje. Trgovinski meki korice. Jezik : engleski. Stranice : 176. Trgovina meke korice (SAD). Ljepljeno vezivanje. 176 str. Radikalni mislioci. Napisano u egzilu iz Njemačke, ova potencijalna studija najkompodnijeg skladatelja Evrope eksplodira granice muzičke i kulturne analize. Mjerenje ključnih elemenata WAGNER-ove shrike s patentnim muzičkim spretnošću, svjetlosno svjetlo na buržoasku lipu devetnaestog stoljeća čija opera izdaju društvene geste i visoke maštarije koje su pomogle u posadi sjeme moderne kulture. Predgovor Slavoja Zizeka situacije Adorno-ove refleksije u sadašnjim raspravama nad Wagnerovim antisemitizmom i moralnim statusom njegovog rada, dokazujući zašto ova knjiga ostaje jedna od najvažnijih znakova u dvadesetog vijeka. Napisano u egzilu iz Njemačke, ova potencijalna studija najkompodnijeg skladatelja Evrope eksplodira granice muzičke i kulturne analize. Mjerenje ključnih elemenata WAGNER-ove shrike s patentnim muzičkim spretnošću, svjetlosno svjetlo na buržoasku lipu devetnaestog stoljeća čija opera izdaju društvene geste i visoke maštarije koje su pomogle u posadi sjeme moderne kulture. Predgovor Slavoja i EK situacira Adorno-ove refleksije u sadašnjim raspravama nad Wagnerovim antisemitizmom i moralnim statusom njegovog rada, dokazujući zašto ova knjiga ostaje jedna od najvažnijih studija znakova dvadesetog vijeka.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Njegujući ljubavlju

KM 8.00

Sada je u novom prevodu, ova knjiga je legendarni pedagog Ehin'ichi Suzukijev istraživanje koncepata svoje filozofije obrazovanja za talent putem ličnog pripovijedanja o otkrivanju i iskus

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.