• Novo
RTNL Atta Mini Tin

RTNL Atta Mini Tin

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

The Topps Company, Inc. je američka kompanija koja proizvodi žvakanje gume, slatkiše i kolekcionarstvo. Sa sjedištem u New Yorku, topps je najpoznatiji kao vodeći proizvođač američkog nogometa, bejzbola, košarkaške, hokeja, nogometa i drugih sportskih i drugih sportskih kartica. Trenutno je jedini proizvođač bejzbol kartice sa ugovorom sa basebam od glavne lige. TOPPS X RTNL : Proslavite UEFA Ligu prvaka sa ovim 2022 gornjim attax Mini Tin!. Sadrži : 30 kartica + 1 Gold Limited Edition Card. Sjajna ideja za poklon : Dodajte ovu trgovinsku karticu postavljenu na vašu ličnu kolekciju ili poklonite ga na nogometnu ventilatoru u vašem životu!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

NFL fabrički set

KM 17.50

Svaka baza i podskusna karta FOOTPS Fudbal 440 kartica 440 Poklon kutija Svaka kutija će doći sa bonpaketom od 5 kartica Rookie kartice Ovo je bon najboljih rešetki, u verziji koja je jed

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.