• Novo
TwoBirch 18k Bijelo zlato Mikropločeni East West Markiza tri prstena Svadbeni Set sa običnom konturnom trakom i zakrivljenim prstenom u stilu tijare

TwoBirch 18k Bijelo zlato Mikropločeni East West Markiza tri prstena Svadbeni Set sa običnom konturnom

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Zapanjujući svadbeni set od mikropločestog srebra od 18k bijelog zlata sa kamenom markiznog centra, postavljen od istoka prema zapadu, sa mikro-oreolom i dva odgovarajuća zakrivljena prstena. Jedan zakrivljeni prsten je jednostavan, visoko polirani prsten, a drugi je kruna, ili tijara stil, contour band set sa zajedničkim zupcima. Trake možete slagati s jedne strane ili nositi po jedan konturni prsten sa svake strane zaručničkog prstena pasijansa stvarajući jedinstveni svadbeni set. * PREMIUM kvalitet * prstenovi su izrađeni od vrhunskog kubnog cirkonija, 925 Sterling srebra i mikro Platirani su od 18k bijelog zlata dajući svadbenom setu trajan sjaj i hipoalergenu završnu obradu. * Napravljeno pažljivo * Dvakvitarski nakit čini sentimentalno iznenađenje i odličan poklon za rođendane, godišnjice, Majčin dan, putni nakit ili svadbenu proslavu. To najviše posebno čini veliki self kupovinu! Zapanjujući svadbeni set od mikropločestog srebra od 18k bijelog zlata sa kamenom markiznog centra, postavljen od istoka prema zapadu, sa mikro-oreolom i dva odgovarajuća zakrivljena prstena. Jedan zakrivljeni prsten je jednostavan, visoko polirani prsten, a drugi je kruna, ili tijara stil, contour band set sa zajedničkim zupcima. Trake možete slagati s jedne strane ili nositi po jedan konturni prsten sa svake strane zaručničkog prstena pasijansa stvarajući jedinstveni svadbeni set. * PREMIUM kvalitet * prstenovi su izrađeni od vrhunskog kubnog cirkonija, 925 Sterling srebra i mikro Platirani su od 18k bijelog zlata dajući svadbenom setu trajan sjaj i hipoalergenu završnu obradu. * Napravljeno pažljivo * Dvakvitarski nakit čini sentimentalno iznenađenje i odličan poklon za rođendane, godišnjice, Majčin dan, putni nakit ili svadbenu proslavu. To najviše posebno čini veliki self kupovinu!. * 1 godina besplatne garancije * kako bismo osigurali vaše potpuno zadovoljstvo, nudimo besplatnu garanciju od 1 godine. Svi naši metali su bez olova, nikla i hipoalergeni. Odlična usluga za korisnike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.