• Novo
Namotajte ga: Nastava za pojedinačne razlike u muzičkoj učionici i okruženjima ansambla

Namotajte ga: Nastava za pojedinačne razlike u muzičkoj učionici i okruženjima ansambla

Stupnjevi:
KM 66.95

Iznos
Tova je dostupna

Namotavanje nazad : Nastava za pojedine razlike u učionici muzike i ansambl suradnički napor napisani praktikovanjem muzičkih edukatora, nastavnicima, edusijama za pedagogiju, istraživače i inkluzije sa kombiniranim stotinama plus godinama u oblasti muzičkog obrazovanja. Okvir ovog teksta usredotočen je na tri osnovna principa : počast pojedinačnim potrebama učenja svih učenika; Pružanje više pristupnih točaka i nivoa učenja; i pružanje adekvatnih uslova učenja za sve studente u okviru muzičke učionice. Teme uključuju rano djetinjstvo, kreativni pokret, starije početnike, ritam i razvoj tona kao i sekundarna horna i instrumentalna muzika. Sva su poglavlja fokusirana na ispunjavanje potreba svih učenika i svih nivoa učenja unutar muzičke učionice. Ova je knjiga idealna za vježbanje muzičkih edukatora, nastavnika i stručnjaka za integraciju umjetnosti i entuzijaste. Pruža specifične muzičke primjere i unutar teksta i na web stranici proširenog pratioca, uključujući muzičke primjere, ideje za predavanje, video zapise, alate za ocjenjivanje i redoslijed ideje koje rade. Cilj ove knjige je pružiti jedan resurs koji mogu koristiti muzički edukatori za sve studente u muzičkoj učionici i za muzičku edukaciju u učionici i pripremu glazbenog učitelja. Posjetite web stranicu Companion AT / US / Windingtback • ISBN : 9780190201616 • Format : Tvrdi uvez • Datum objave : 2016-03-16.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Poznate studije ,: oboe

KM 5.24

(Južna muzika Woodwind) Dugo uspostavljen kao jedan od središnjih dijela studijskog repertoara za Oboe i Saksofon Pored 48 poznatih ferlinginskih studija, uključuje 3 duela za dva instrum

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.