• Novo
Novi standardni zamjenski zamenski zamenski zameniti standardni repni rep, uklapa se 2001- HYUNDAI ELANTRA

Novi standardni zamjenski zamenski zamenski zameniti standardni repni rep, uklapa se 2001- HYUNDAI ELANTRA

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Uz ozbiljnu i nepokoležnu opredjeljenje za pružanje kupaca širokim spektrom zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravljanje i pribor za popravljanje automobila, kamiona i drugih vozila, nudimo novi kapacitet CAP sertifikovanog standardnog zamene, Sedan modeli. Dizajniran je da zamijeni vašu postojeću sklopu repnog svjetla. Odgovara vašoj 2001-2003 Hyundai Elantri. Provjerite da li vam odgovara na vašem vozilu. Garancija : 5 godina, ograničena. Kai New Cap certificirani standardni zamjenski zamenski montažni repni rep, uklapa se 2001-2003 Hyundai Elantra Sedan modeli, izrađeni od ABS termoplastike. Susreće sa svim federalnim standardima sigurnosti motora. Nije potrebno bušenje za ugradnju. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odgovara : 2001-2003 Hyundai Elantra i još mnogo toga - dodajte svoje vozilo na naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta

KM 1.00

Proizvedeno od vrhunskih komponenti, ovo je vaša najbolja opcija i jeftin zamjena za vaše potrebe za obnovom, popravkom i održavanju OE zamjenski proizvod za vaš oštećeni ili stariji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.