• Novo
Cardone Reman Compun Dug Rack Upravljački nosač, W o vanjskim krajevima Završni kraj postaje Odabir: 1998- Isuzu rodeo, 1998- Honda pasoš

Cardone Reman Compun Dug Rack Upravljački nosač, W o vanjskim krajevima Završni kraj postaje Odabir: 1998-

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Cardone Reman Compun Dug Rack Upravljački nosač završava zaštitni premaz koji se primjenjuje na svaku jedinicu za produženje vijek trajanja jedinice (ako je primjenjivo). % hidrauličkog testiranja za pravilan protok, curenje i performanse osiguravaju savršeno uklapanje i funkciju (ako je primjenjivo). Osigurajte performanse bez propuštanja i dugotrajne (ako je primjenjivo). Svi novi brtvi ventila za kale i nosače krofne ugrađeni su za uklanjanje unutarnjih curenja i osigurati pouzdane performanse (ako je primjenjivo) . kućište ventila su polirali rukav za izdržljivost (ako je primjenjivo) . kao obnavljana originalna dionica, ova jedinica Garantuje savršeno sredstvo. Isuzu Axiom 1998-2000 Isuzu Amigo i još mnogo toga - Dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.