• Novo
Ženska Božićna haljina 1950s Vintage Rockabilly štampane maturalne haljine dugi rukav linija Swing Midi koktel haljine Ženska odeća

Ženska Božićna haljina 1950s Vintage Rockabilly štampane maturalne haljine dugi rukav linija Swing Midi

Stupnjevi:
KM 39.99

Iznos
Tova je dostupna

✿DOBRODOŠLI U MOJU TRGOVINU ODJEĆE✿. ♥24-satni odgovor na liniji. ♥Povratak bez muke . ♥NEKO JE PITAO . P : Da li je kvalitet odjeće opisan?. O : da, ako proizvod koji primite nije opisan, spremni smo da vam damo 100% refundaciju. P : Kako izabrati veličinu?. O : mi smo azijske veličine, predlažemo da kupite veću veličinu. P : Koliko obično traje za isporuku?. O : obično se može dostaviti na vašu adresu u roku od 7-15 dana, ako vam je potrebno brže, možete provesti više isporuke kako biste ubrzali proces. ♥Hvala vam što ste odabrali moju trgovinu, želim vam dobar materijal za kupovinu : ova ženska haljina izrađena je od visokokvalitetne tkanine, meka i prijatna za kožu, prozračna i udobna za nošenje. Atraktivna, Ali Udobna Ljetna Haljina Za Vruće Ljetne Dane. Karakteristike : Ženske Haljine, Casual Stil, Meki Fino Pleteni Viskozni Materijal, Lagan I Prozračan, Odijelo Za Proljeće Ljeto Jesen. Ova Haljina Će Vam Definitivno Dozvoliti Da Oslobodite Drugačiju Vrstu Šarma I Seksi. Područje Za Spajanje Struka Je Elastično, Što Može Primiti Promjene Na Ašem Tijelu. Jednostavan I Klasičan Dizajn, Neophodan Je Za Svaku Garderobu. Prilika : ova haljina se lako može nositi za različite prilike, u zavisnosti od vrste obuće i aksesoara koji se nose sa njom. Savršeno za, vjenčanje, medeni mjesec, koktel, angažman Shoot, plaža, more, nemaran, matursko veče, zabavljanje, koncert, osoba i posebne prilike. Napomena o veličini : naša odjeća je dizajnirana prema azijskoj figuri, koja je manja od američke veličine; molimo pogledajte našu tabelu veličina i odaberite 1 veličinu veću. crna maxi haljina seksi maxi haljina za žene smrznute haljine za djevojčice proljetne haljine za žene crne haljine dugih rukava djevojke haljine gala haljine za žene plus size proljetne haljine za žene crni kombinezon za žene dressy dressy dress for women vjenčanica plus size bijele koktel haljine haljine za žene sun haljine žene ljetne seksi plus veličine crna haljina tunika za žene jean haljine duge ljetne haljine za žene 2022 koraljna haljina za žene seksi crna haljina tie dye haljina za žene. slip haljina crna haljina cipele za žene tenis haljina mala crna haljina casual haljina prom haljine za tinejdžere sundress haljine na plaži haljine za žene y2k haljina vjenčanice za goste plaža haljina dugi rukav maxi haljina za žene princeze haljine za djevojčice crne haljine plava haljina Ženska šljokica haljina datum noćne haljine za žene formalne haljine za žene večernje haljine za vjenčanje žene ženske jesenske haljine vruće ružičaste haljine sunce haljina saten haljina za žene puff rukav haljina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.