• Novo
Aaiaymet ženski ljetni vrhovi ženske ljetne casual poslovne radne bluze v izrez čipke obloge rezervoara bez rukava, crna m

Aaiaymet ženski ljetni vrhovi ženske ljetne casual poslovne radne bluze v izrez čipke obloge rezervoara

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska casual košulja Ljeto bez rukava Top čipka vrhunskog vrata Ležerne prilike, rezervoar bez rukava 40 rođendanske vrhove za Womeneason : ljeto. Spol : žene. Materijal : poliester. Dekoracija : Čipka. Ovratnik : kvadratni vrat. Dužina odjeće : Regular. Dužina rukava : bez rukava. Vrsta uzoraka : Štampano. Stil : kauzalan. Paket uključen : 1 kom. Vrh cisterna za žene labav fit. Materijal je lagan i mekan i udoban. Vrhovi joge fit je povremeni, ali ne u pogrešnom pbohemiji mandala, ili toliko labave to je torba. Kaiševi grudnjaka ne pokazuju se. Ako ste između veličina, preporučio bih se veličine, jer The The Tie Boy Womens Ljetni tenkovi Trendy ima labav / opušteno prikladno za njega. Tkanina je meka i udobna i čini se u cjelini dobro napravljenim. A dužina je dovoljno dugačka da ide dobro sa gamašima. Vrlo meke i udobne majice bez rukava, više od spandex-ja se stihovitog materijala suprotstavljaju pamuku. Boje i naljepnica su živo i zaista lijepo. Ženske majice su slatke. Volim dizajnu. Nosim vrpnu tenk da nosim za rad, ali je formirati ugradnju. Prekrasna ljetna odjeća odgovara za trčanje ili jogu, stvarno ćete uživati ​​u ovom. Mekani spoj pamuka i poliestera čini ga tako ugodnim za nošenje. Odlično se uklapa u veličinu i samo je savršena dužina! Svijetle boje boje boja su prekrasne i stvarno ističu! Dobit ćete toliko komplimenata dok ste nosili ovaj elegantni vrh tenka!. Važna odjeća za odjeću : Molimo vas da ga ne stavljate u sušilicu ili izbjeljivač, preporučuje se strojno ili ručno pranje hladnom vodom. Služba za korisnike : Ozbiljno uzimamo iskustvo kupovine naših kupaca. Ako imate bilo kakvih pitanja, javite nam se, hvala.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.