• Novo
Dadbule Ženske Haljine Klirensmodične Ženske Haljine Ljetni Povremeni Džepovi S Dugmadima S V Izrezom Za Odmor Na Plaži Mini Haljina

Dadbule Ženske Haljine Klirensmodične Ženske Haljine Ljetni Povremeni Džepovi S Dugmadima S V Izrezom

Stupnjevi:
KM 12.99

Iznos
Tova je dostupna

Modni Ženske Haljine Ljeto Casual V-Izrez Dugme Džepovi Odmor Plaža Mini Dress1.Karakteristike : štampanje,Casual, Wear, udoban,tylish i modni dizajn,ljetna Casual haljina.2.Materijal : Poliester. Poliesterska vlakna, izrađena od visokokvalitetne tkanine, lagana meka i udobna.3.Stil : ova haljina za štampanje može biti odlična ispod sakoa ili sama, nosi se sa farmerkama, šortsom, haljinom,štiklama ili ravnim, baš onako kako volite4.Prilika : ležeran,seksi, Daliy,rođendan, izlasci,plesni nastup, zabava, vjenčanje,za posao, klub, kod kuće Odmor i više. Odijelo za ljeto i proljeće.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bila manja od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Šta dobijate : 1 kom ženske haljine proizvod information : Season : Summer Gender : Women,Girl Occasion : Casual,Daliy Material : Polyester Collar : V-Neck Style : Casual,Fashion Length : Regular Sleeve Dužina : 1/2sleevehow za pranje : ručno pranje hladno,objesite ili Line suho šta dobijate : 1kom ženske haljine dadilje Babibule ženske haljine klirens modne ženske haljine letnje Casual V-izrez džepovi sa dugmadima za odmor na plaži Mini haljina. Super Meki i udobni materijal - izrađen od visokokvalitetnog materijala. Lagan I Prozračan.Ova Sjajna Rastezljiva Haljina Može Se Lako Obući Gore-Dolje. Laskavi Dizajn-Moderan I Prozračniji. Može Pokazati Vaše Savršene Proporcije Tijela I Ženski Šarm.Ova Haljina Je Savršena Za Posao Ili Casual Odjeću. Jedinstveni Stil Stvara Zadivljujuće Obline, Čini Vas Ljepšim, Modnijim, Seksi I Elegantnijim. U svakoj prilici-privući ćete svačiju pažnju u svakoj prilici sa predivnom haljinom - kombinuje se sa patikama i sandalama, upotpunjen je dnevni Outfit, lijepo za Casual stil, dnevni izgled, dom, kupovina, druženje, izležavanje, odmor, odmor, plaža; sa izuzetnim Aksesoarima/nakitom, kvačilom, visokim potpeticama, vi ste zvijezda na svakom događaju, kao što su zabava, koktel, klupska Odjeća, noćni izlazak, veče, večera, romantičan spoj, vjenčanje, krstarenje. Lako za uparivanje - ova Casual haljina za žene savršeno će zadovoljiti sve vaše modne stilove upoznajte sve sa čime se uparite, kao što su mali dodaci, jakne, odeće od trapera, kožna odeća, kaput, kardigan, visoke potpetice, sandale, patike, ravne cipele, čak i japanke, ova ženska haljina uvek može stvoriti različite stilove i prilagoditi se različitim temperaturama i svake sezone proljeće ljeto pada zima. Njega Pranja - Ručno Pranje, Ili Niska Temperatura Za Mašinsko Pranje, I Okačite Da Se Osuši. O usluzi-ako postoji bilo kakav problem sa našim proizvodima, ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.