• Novo
Carter P modul pumpe za punjenje goriva

Carter P modul pumpe za punjenje goriva

Stupnjevi:
KM 34.64

Iznos
Tova je dostupna

Montaža pumpe za gorivo Montaža : 05-06 Acura RSX Carter modul pumpe za gorivo, broj dela - P76420m Premium kvaliteta OE Zamjenski modul modula pumpe za gorivo iz brenda u kojem verujete. Većina aplikacija uključuje potrebna dodatna oprema kao što su tankovi za brtve, patentirane cjedilo gustoće visoke gradijentne gustoće i kabelove za ožičenje za jednostavnu instalaciju bez gnjavaže. Gerotorne pumpe koriste jedinstveni mehanizam za brzinu i rotor ekscentrični mehanizam koji stisne gorivo unutar pumpe kako bi se stvorio visoki pritisak s vrlo malo pulsiranja. Marka : Carter. Dodatne karakteristike Volti : 12 V. Odgovara : 2005-2006 Acura RSX 4 Cyl 2 l i više - Dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

BvShell proizvod

KM 177.22

Naš vagoddy univerzalni neoprenski putnički rukav nudi zaštitu i jednostavnost nošenja za vaš tablet ili laptop uređaj Unutrašnjost nudi podstavljenu zaštitu kako bi se osiguralo da

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.