• Novo
Odredišni materinski ženski višak grudnjaka

Odredišni materinski ženski višak grudnjaka

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Dizajniran za mamu, ovaj destinacijski grudnjak za trudnice izrađen je od lagane tkanine za dodatnu udobnost. Sa dizajnom pulovera i fiksnim naramenicama sa rastezanjem za podršku i savršeno pristaje, ovaj trudnički grudnjak ima višak prednje strane radi praktičnosti prilikom dojenja. Materijal : 93% Najlon/7% Spandex. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 5 ' 10 " i nosi veličinu S. tip čaša : bez žica. Pokrivenost : Umjereno. Zatvaranje : pulover stil. Trake : nepodesive naramenice. Karakteristike : višak fronta za jednostavan pristup dojenju. Ženski višak grudnjaka za njegu od odredišta materinstva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Fresh Kolekcija Juni

KM 3.33

Potreban grudnjak možete nositi redovno ili kao trkačkiback? Plod razboj svježe kolekcije Junior Kabriolet Racerback grudnjak neka vam upravo to! Može se lako pretvoriti u trkački bek t

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.