• Novo
Volframov prsten za košarkašku loptu u obliku srca za muškarce žene Comfort Fit 18k kupola od ružičastog zlata brušena siva polirana

Volframov prsten za košarkašku loptu u obliku srca za muškarce žene Comfort Fit 18k kupola od ružičastog

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Idealan za upotrebu i kao muška svadbena traka ili kao ženski vjenčani prsten, ovaj elegantni volfram karbidni prsten ima visoko polirane ivice, ogledalo poput završne obrade. Jednostavan, ali moderan dizajn uključuje zakošene ivice i prikazuje 18k žuto zlato. Dostupan u cjelini i po veličini od 4 do 15, prsten je širok 8 milimetara. Šarmantan Jewelers predstavlja Zealot nakit sa ovom klasičnom brušenom sivom poliranom 18k ružičastom pozlaćenom kupolom tungsten carbide band sa lijepo ugraviranim dizajnom u širini 8mm. Ovaj luksuzni brušeni sivi 18k prsten sa poliranom kupolom od ružičastog zlata savršen je za brak ili elegantan komad vrhunskog nakita. Delikatno stvaramo naše jedinstvene prstenove u Comfort Fit - u, koji pružaju udobno i svakodnevno moderno nošenje. Nosimo sve veličine, uključujući pola veličine, za žene ili muškarce. Znamo da će vam se svidjeti naš oštar, jedinstven i kreativan dizajn, tako da čini savršen izbor za bilo koji fandom, a njegov uniseks stil će se svidjeti svima. Razmišljate da ga kupite kao poklon za svoju drugu osobu? Muž ili žena? Brat ili sestra? Majka ili otac? Najbolji prijatelj? Ponosimo se što lideri elegantan, gladak, i moderne prsten dizajna sa zadivljujućim običaj gravure koje mogu poslužiti kao znak ljubavi za vaše unije, fandom, štreberstvo, ili jednostavno za svoje. Ovaj proizvod nudi Besplatno Brza dostava. Naši prilagođeni prstenovi dolaze u različitim tankim i gustim širinama, pa čak i izgledaju sjajno na malom ili palcu. Idealno za dame, dječake, pa čak i za vašeg posebnog kralja. Za svaku priliku, brak, vjenčanje, godišnjicu, rođendan ili samo impulsnu kupovinu, naši prstenovi otporni na ogrebotine savršena su Izjava za tog posebnog gospodina ili damu u vašem životu. Naši prilagođeni prstenovi za udobnost napravljeni su od pravog volfram karbida i odgovaraju i muškim i ženskim različitim fensi stilovima. Može se koristiti za parove prstena ili samo za njega i nju. Savršeno za ljubitelje sporta, timskog rada, NBA, NCAA, dunks, Fauls, 3 pointers, crossovers, Dallas Mavericks, Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Clippers, Golden State Warriors, Phoenix Suns, Portland Trailblazers, New Orleans pelikani, Houston Rockets, Grizzlies, itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.