• Novo
Ženska jesenska Moda, ženski topovi, majice za žene, vrhovi bez rukava za žene, smisao za modni dizajn viseći vrat seksi niske grudi otvorenih leđa Slim Fit Pink

Ženska jesenska Moda, ženski topovi, majice za žene, vrhovi bez rukava za žene, smisao za modni dizajn

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženski smisao za modni dizajn viseći vrat seksi niske grudi otvorenih leđa Tank Tops Features : [Materijal] : 100% poliester.[Karakteristike] : tunika struka sa plisiranim dizajnom grudi može naglasiti vaše seksi grudi i modificirati vaše obline. Naramenica nije, već elastična i pogodna za bilo koji tip tijela. Rub se ljulja dovoljno dugo da pokrije bokove.[Dizajn] : mrežasti dizajn remena čini vas ženstvenijim[stil] : Ležerna[prilika] : ovaj prsluk je savršen za ležernu, ležernu ljetnu odjeću, uredsku ili plažnu odjeću. Može se nositi samostalno ili kao lagana potkošulja. Može se upariti sa gamašama ili mršavim jeans.1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Ovaj specijalni dizajn Top i ukrast će vam srce! i udoban, ne možete pogriješiti s ovim nevjerovatnim simpatičnim vrhovima!3.Izvrsno za zabavu,svakodnevno, siguran sam da će vam se svidjeti!4.Šta dobiješ : 1kom žene Tops5.Ovi ženski vrhovi su vrlo prepoznatljivi. Pleaset uzima malo strpljenja da ga isprobate kada primite paket Letnja štednja! Ljetni vrhovi za žene, vrhovi bez rukava za žene,smisao za modni dizajn viseći vrat seksi niske grudi otvorenih leđa Slim Fit Pink. ljetne majice za žene; ženske majice; vrhovi bez rukava za žene; majice bez rukava za žene; ženske majice u trendu; majice za žene. Meka tkanina sa malo rastezljivim, prozračnim za nošenje. To nije samo svetlost, već takođe apsorbuje znoj. Pogodno za proljeće, ljeto i jesen. Prilika : slobodno vrijeme, putovanja, svakodnevni život, zabava, ured, škola, porodica, odmor, zabava, izlasci, kupovina, posao, plaža, odmor, putovanja, zabave, koncert, sport, kafe kafić, teretana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.