• Novo
Amare Boys Children Name Letter Printed Wall plak Decoration Label Indoor Outdoor jedinstvena novost Aluminijumski metalni znak 4 x13. 5

Amare Boys Children Name Letter Printed Wall plak Decoration Label Indoor Outdoor jedinstvena novost Aluminijumski

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Visokokvalitetna detaljna profesionalno štampana direktno na aluminijskom metalu. Ovo nije vinil slova. Naši aluminijumski znakovi vrhunskog kvaliteta mogu se koristiti za davanje izjave po niskoj cijeni. Svaki od naših aluminijumskih znakova profesionalno je štampan živim bojama. Birajte između naših brojnih poslovnih, nostalgičnih, retro, vintage i smiješnih znakova. Ovaj aluminijumski znak je savršen za upotrebu na otvorenom dugi niz godina ili se može koristiti i u zatvorenom prostoru. Ovaj aluminijumski znak pruža najviše su veliki novitet poklon za svaku priliku, i ekonomičan oblik reklamiranja koji se može prikazati gotovo bilo gdje. Najbolje cijene online od kompanije možete vjerovati! Štampamo hiljade znakova mesečno! Znamo znakove! Svi naši aluminijumski znakovi su napravljeni u SAD-u. Porodica u vlasništvu i upravlja Dallas, Teksas od 2010. Aluminijum visokog sjaja sa UV zaštitnim premazom. Pogodno za vanjsku i unutrašnju upotrebu. Zaobljeni Uglovi. Dvije izbušene rupe za jednostavnu montažu. Jednostavan za instaliranje, može se koristiti na većini platformi. Nisu uključeni šrafovi ili kolci. UV premaz visokog sjaja odolijeva blijeđenju. Proizvedeno u SAD-u, u vlastitom proizvodnom pogonu u Dallasu, TX.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.