• Novo
Comics Superman kostim za psa ili mačku

Comics Superman kostim za psa ili mačku

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Rubini Pet Shop Butik zvanično licencirani kostim za kućne ljubimce "Superman " dolazi sa svime što vaš krzneni prijatelj treba da čuva Metropolis sigurnu. U ovoj dragi košulji se u ovoj dragi košulji sa odvojivim kapeom i pokazuju njih na zabavama, paradama, noćima, društvenim medijima ili samo za zabavu obavezno potražite naše ostale licencirane kostime. Nazovite svog kućnog kostime. Nađite kućnim ljubimcem na datum predstave i prerušiti se u cijelu bandu. Dostupno u veličinama S-XL. Rubini Kostimi su testirani na kvalitetu i sigurnosti. Superman PET kostim sa majicom i odvojivim ogrtačem. Napomena Nisu svi kostimi pravilno uklopili na sve kućne ljubimce. Molimo razmislite o obliku vašeg kućnog ljubimca u odnosu na stil kostima / provjerite rubinske grafikone za mjerenja / Nemojte odabir veličine baza na samoj pasminu sami / službeno licencirani DC stripovi / ovaj artikal je kvalitetan i sigurnosni testirani / rubini je najveći proizvođač kostima na svijetu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Beetlejuice Pet Costum

KM 2.00

Tražite sablasan, a opet divan kostim za vaš omiljeni krzneni prijatelj ovog Noć vještica? Onda ne propustite kostim kućnog ljubimca Beetlejuice! Samo reci Beetlejuice tri puta, a vaši

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.