• Novo
Medline odrasli malih gaćica za jednokratnu upotrebu sa karticama, pelene za produženu nošenje preko noći Maksimalni kapacitet visoke apsorpcije, odvajaju se, brojanje

Medline odrasli malih gaćica za jednokratnu upotrebu sa karticama, pelene za produženu nošenje preko noći

Stupnjevi:
KM 6.00

Iznos
Tova je dostupna

Opis proizvoda Medline Proširene gaćice sadrže visoke performanse proširene habate jezgro dizajnirane da bi pacijenti održavali suhom i zaštićenim za duge periode. Ove pelene za inkontinenciju su za muškarce ili žene. Prošireno habanje je medred najviši kapacitet za odrasle. Dostupno u veličinama : mali, srednji, veliki i x-veliki. Informacije o proizvođaču Med Line Industries Po Box Pittsburgh, PA Zdravlje kože - Smanjuje iritaciju i suve kvalitet mirovanja - Uživajte u nevenjinom sna, a da pelena apsorbuje i sadrži vlagu, udobnu i mirisu sa maksimalnom opremom Biti - poboljšati dostojanstvo i kvalitetu znanja Da li je mokrivost bez gubica - pokazuje kad je odjevni predmet zaprljao veličina malih od struka 19 "do 43", 60 "na 43", 60 " Veličina velikih od struka 41 "- 59", 60 brojeva veličine X-velikih od struka 57 "-65", 60 računa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.