• Novo
BOO kompatibilni AC DC Adapter zamjena za Marpac Marsona regenerator zvuka Bijela buka Mašina digitalni kabl za napajanje za spavanje PS zidni Kućni punjač za baterije

BOO kompatibilni AC DC Adapter zamjena za Marpac Marsona regenerator zvuka Bijela buka Mašina digitalni

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

AC/DC Adapter za Marpac Marsona 1250 regenerator zvuka Bijela buka Mašina Digitalna mašina za napajanje za spavanje kabl za napajanje PS zidni Kućni punjač za baterije ulaz : 100 - 240 VAC 50 / 60 Hz worldwide Voltage upotreba mrežni psu AC/DC Adapter za Marpac Marsona 1250 regenerator zvuka Bijela buka Mašina Digitalna mašina za napajanje za spavanje kabl za napajanje PS zidna kućna baterija ulaz : 100 - 240 VAC 50 / 60 Hz worldwide Voltage upotreba mrežni psu. Izdržljiv : napravljen od najfinijih materijala, vijek trajanja napajanja je duži od ostalih proizvoda, štedi energiju i štedi energiju,što ga čini izdržljivim i pristupačnim proizvodom. Višestruke Sigurnosne Zaštite. Sva napajanja su prošla kroz rigorozne procedure kontrole kvaliteta kako bi se osigurao siguran, pouzdan rad u godinama koje dolaze. Zaštita od prenapona, zaštita od struje, zaštita od kratkog spoja, zaštita od previsoke temperature. Ništa nije važnije od sigurnosti. Odaberite ispravan Voltage : molimo odaberite ispravan voltage prije nego što ga priključite na svoj uređaj. Mali kućanski aparati obično nemaju zaštitu kola, ako sa pogrešnim naponom, može oštetiti vaš uređaj. Važno je da odaberete pravi napon prije napajanja uređaja. Preporučujemo da koristimo manje od 80% punog opterećenja. Paket uključuje : 1 x visokokvalitetni Adapter za struju.Obećali smo napredni dizajn za punjače.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.