• Novo
Poklopac samo za premium jastuk za mikrobead, X-Veliki Extra Glatka - ultra udoban san sa svilom poput poklopca protiv starenja 85% Spande 15% najlona prozračna, hlađenje slatko plavo plave boje

Poklopac samo za premium jastuk za mikrobead, X-Veliki Extra Glatka - ultra udoban san sa svilom poput

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Naš brend : Jastučnja pruža najkvalitetniju robu i neusporedivu uslugu. Naši posteljina pribor dolaze vam potpomognuti decenijama iskustva na tržištu i razvoju proizvoda. Zalažemo se za uljepšavanje vašeg doma i zadržavanje svakog kupca udobne, zdrave i zadovoljne. Napravite svoj krevet ugodan utočište : Napravite svoje jastuke središnji dio vaše posteljine. Pokrenite svoje listove, poželjne poklopce i bacanja sa pump jastucima koji nikad ne sag, borave ili nabora. Vaš krevet će uvijek izgledati stilski i pozvati. Nakon dugog dana na poslu, želite da te jastuke uspavaju. Doživite luksuz 5 zvjezdica kod kuće : Povucite posteljinu i odmarajte glavu na oblaku. Fluffy jastuci od mikrobeda, zajedno sa svojim svilenim poklopcima, dat će vašoj spavaćoj sobi osećaj hotela sa 5 zvezdice. Usluga u sobi možda nije dostupna, ali luksuzna udobnost čekat će na glavi vašeg kreveta. Vrsta do kose i lica : Nikad se nećete probuditi s čvorovom kosom ili crvenom, nadraženom kožom. Ovi supersoft jastučni poklopci dizajnirani su da se ponašaju nježno i pustite vas da spavate bez prekida. Skriveni patentni zatvarač osigurava glatko od površina i sprečava snags.hygienic i izdržljiv : ovi jastuci su praktični koliko su lijepi. Zadržati će svoju lepršavost i oblik za mnoge noći sanjivo spavanja. Mikrobeads su otporni na prašinu i iritante koji mogu izazvati alergije ili nelagodu. Ako ste se probudili usred noći iz vrućih, mišića za bolove iz vrata Ovaj rashladni jastuk je lijek. Boje koje odgovaraju bilo kojoj posteljini ili sobi Décor : Navlake dolaze u nizu živih boja savršenih za uparivanje s bilo kojom kolekcijom posteljine. Kompliment ili kontrast svog prevlačenja ili bacanja. Idite na ugodno ili luksuzno . Kvalitetno izrada i materijali : oblak mekan : jastučnica za kosu i kožu, manje spavanja i bez kreveta. Dodirljiva tekstura koja će vas poslati u snova u ugodnom stilu. Ovaj slučaj stvara luksuznu, zagrlivu pomoć za spavanje koja je nježna na vama. Napravljeno sa 85% najlona i 15% Spandexa sve o ovom naslovnici kaže zvuk spavanja . trajna ljepota : Navlake se proizvode za zadržavanje svoje hladovine i oblika preko dugoročne upotrebe. Zatvorene, skrivene šivanje garantira gladak izgled i sprečava sage, bore ili snags.Silk Satin Feet Walletse pomaže kosi i koži. Sklizana i glatka tekstura za zaštitu vaše kože prema liniji za spavanje lica koje bi mogle postati duboke bore . Dizajniran za udobnost : prozračna mješavina najlonske / spandex tkanine neće zadržati toplinu. Dakle, samo napred i družite se do svog jastuka za tijelo. Ostat ćete cool i ugodno cijeli noćni LON andwill ne privlače prašinu, polen, kućni ljubimac i druge iritante. Ako niste zadovoljni, vratite jastuk u roku od 100 dana od kupovine za povrat novca.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.