• Novo
Juebong ženski donji veš ponude klirens pod $ ženske duboke V bez leđa Ruffles Sexy Temptation tregeri Sexy Nightdress Lingerie Sleepwear, plava,l

Juebong ženski donji veš ponude klirens pod $ ženske duboke V bez leđa Ruffles Sexy Temptation tregeri

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Dobro došli u Juebong Store (◕ ᴗ◕✿)želim vam prijatno iskustvo kupovine u Juebong Juebong je posvećen pružanju visokokvalitetne odjeće i dodatne opreme.Bilo da je to prije ili nakon kupovine, ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontaktirajte Juebong servisni tim, mi ćemo to riješiti za vas.Tabela veličina (1inch=2.54 cm) : Molimo dozvolite 0.5-2inch razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala!Pitanje veličine : p : obično nosim veličinu srednje i malo se brinem za szie, koju veličinu da naručim?O : ovo je azijska veličina, predlažem da kupite veću veličinu,Molimo provjerite tabelu veličina prije nego što naručite. Ako niste sigurni o veličini, molimo vas da nam pošaljete e-mail.Karakteristike : izrađen je od visokokvalitetnih materijala,izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje vrlo cool za nošenje ,novi specijalni dizajn čini vas privlačnijim ovaj lagani, gornji dio i pantalone savršeni su za te dane njega odjeće : ručno pranje preporučeno ili hemijsko čišćenje gornjeg dijela i pantalona. Uzorak na originalnom proizvodu može varirati Molimo vas da znate . Informacije o proizvodu : Spol : Žene Materijal : Poliester stil : ležerno,modna prilika : ležerno,svakodnevno i ručno i mašinsko pranje je u redu na lageru. Brza dostava. Tkanina za pidžamu /donji veš : povećajte veličinu! Lagana, Ultra meka odjeća za spavanje u dresu. Ovaj donji veš pidžama lounge set napravljen od prozračne i neiritirajuće tkanine, ove pidžame vas održavaju hladnim i udobnim da vas otplove kroz te ljetne noći. I prave odličnu odjeću za ležaljke kad god se opustiš. ROOMY FIT-naši PJ-ovi su dizajnirani da budu opušteni i velikodušno predimenzionirani. Možda ćete otkriti da su velike. Preporučujemo ako ste između veličina, smanjite veličinu za jednu veličinu manje. Pogledajte tabelu veličina. Lijepi printovi i boje - preslatka pidžama s našim omiljenim nijansama i najljepšim printovima. Dizajn : najnoviji dizajn drži žene uvijek modnim i udobnim u sportu i daje vam jedinstven osjećaj. Dva komada visoke elastičnosti čine vas lakšim za podešavanje sportske odjeće. Sling grudnjak, dizajniran za savremeno uklapanje i jednostavno podudaranje dna grudnjaka. Svakodnevno bolje : slušamo povratne informacije klijenata i precizno podešavamo svaki detalj kako bismo osigurali kvalitet, fit i udobnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.