• Novo
Ultra meka okrugla ruffna prostirka za djevojke spavaće sobe protiv klizanja dječji vrtić za djecu Dječji dekor sobe, veličina i boje

Ultra meka okrugla ruffna prostirka za djevojke spavaće sobe protiv klizanja dječji vrtić za djecu Dječji

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Veličina (3 veličine) : (1) Prečnik 48in / 122cm; (2) Prečnik 63,78 N / 162cm; (3) Prečnik 72 in / 183cm. Fluff cca 1,77 inča / 4,5 cm (još malo tankog osjećaja). 100% prostirke površine mikrovlakana, baršuna i sunđerski interlayer, super mekani i ugodni kada vam stopalo korača na njemu . Doding Super Soft Indoor Modern Shag, prostirke protiv klizanja , Round. Dno klizanja - male klizajuće grip tačke na dnu podne prostirke, što vam pomaže u sprečavanju da klizne na katu. Vaša djeca i kućni ljubimci mogu igrati vrlo sretno i udobno na području tepiha. I dodajte udobnu i mekoću u svoj dom . Lako za čišćenje - dizajnirali smo tepihe koje se mogu oprati rukom i mašinom. Takođe dodajte neke blage deterdžente prilikom pranja tepiha. Preporučujemo pranje tepiha odvojeno i zamotavanje u vrećicu za pranje rublja prilikom pranja mašinerom . meko i udobno - ovo je vrlo lijepa šeggy dječji prostirki, savršen za vašeg dječaka ili djevojčice. Lijepa boja i super mekani dodir, čine da se prostor čini živopisnim i dobrodošlim, neka vaša djeca i baby udobniji i zagrijavaju kada igraju na podu . primjerkani prostirke za uređenje kućica, prostirke za spavaće sobe, prostirke za spavaće sobe, prostirke za spavaće sobe , Dječji reprodukcijski prostirki, dekor za trpezarije, dnevni boravak, prostirke sala, hodnici, prostirke za rad, proučaj, kuhinjske prostirke, kućni dekoracija Carpet, itd. Čist i briga : . 1. Korištenje hladne vode (manje od 30 stepeni) . 2. Dodajte malu količinu blage ili potpuno prirodnog deterdženta. 3. Nakon očišćenog, protresite ga lepršavo kad izvadite prostirke . Zatim spustite i prirodu Sušenje zraka . 5. Savjeti : Ne perite ga strojem . Molimo napomenite : . 1. Prostirž područje je samostalan vakuumski paket, ali bit će obnovljen nakon 3 ili 4 dana i neće utjecati na upotrebu. 2. Molimo pratite prema uputama pranja. Ne uzorni u sunce nakon čišćenja. 3. Ako pronađete neki miris proizvoda prilikom primanja, samo ga izložite u zrak neko vrijeme. 4. Slike se mogu malo razlikovati od stvarne boje proizvoda zbog razlika u monitorima i lakim efektima na kameru. Poliester, krzno je visoko 4,5 cm. 100% bezopasno umjetno krzno. Spužvat interlayer, neklizne plastične tačke donje, baršunaste površine, baršun apsorbira prašinu, izuzetno mekana tkanina, ne puštaju miris, davati jarku i meku teksturu u vašu sobu . pružaju dodatnu zaštitu i Udobnost za svoju djecu dok su se igrali u šatoru, može se lako saviti i uzeti na otvorenom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.