• Novo
Lenago ženski donji veš seksi Set seksi Plus Veličina donji veš čipkasti luk Noćna Odjeća odjeća za spavanje pidžama Noćna Odjeća s-6XL Lounge Noćna Odjeća

Lenago ženski donji veš seksi Set seksi Plus Veličina donji veš čipkasti luk Noćna Odjeća odjeća za spavanje

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u našu radnju. Cilj nam je da vam služimo sa divnom robom i nadamo se da ćete uživati u kupovini ovdje.Detalji o proizvodu : seksi Plus Size donji veš čipkasti luk Noćna Odjeća odjeća za spavanje pidžama Noćna Odjeća s-6xlkarakteristike : stavite svoje tijelo u potpuno opušten status, pojas visoke elastičnosti.Ženski duboki bodi sa V-izrezom sa rastezljivim špageti remenom savršen izbor za bračnu noć, Medeni Mesec, Dan zaljubljenih, godišnjicu, spavaću sobu, kupatilo ili svaku toplu noć služe kao noćna odeća, a takođe i stimulativni komplet za seksualni život parova.Ručno perite odvojeno hladnom vodom, bez izbjeljivača i masti za sušenje, Glačajte krpom za presovanje. Kako različiti računari različito prikazuju boje, boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenih slika, hvala na razumijevanju. Crna čipkasta bodysuit Thin straps V-ogrlicafloral lace fabrication Open lace paneling Sheer mesh back Four Season Material : Lacešta dobijate : 1 x tabela veličine donjeg rublja : donji veš za žene, seksi donji veš za žene, ženski seksi donji veš, ženski čipkasti bodi, ženski seksi setovi donjeg veša, set donjeg veša za božićnu noć, set donjeg veša za žene, ženski plus donji veš seksi, seksi outfit za žene, ženski donji veš za žene, slatki donji veš za žene, ženski bodi plus size donjeg rublja, plus size donjeg rublja za žene, ženski donji veš, sleep & lounge, plus size set donjeg veša za žene. 【Tkanina】 ženski donji veš izrađen je od elastične cvjetne / čvrste čipke sa mekanim mrežastim materijalom i bez brige ogrebajte skin.It veoma je mekan i udoban za nošenje. 【Seksi dizajn donjeg rublja】ova haljina od negližea izrađena je od meke tkanine, prozračna, unikatna veza ukrašena savršeno pokazuje liniju vašeg tijela, laskava i sigurno privlači pažnju vašeg ljubavnika, pidžame za žene. 【Prilika】Odjeća Za Spavanje, Noćna Odjeća. Savršeno za bračnu noć, Božićnu noć, medeni mjesec, Dan zaljubljenih, godišnjicu, spavaću sobu,kupatilo ili svaku noć, također odličan izbor za vašu toplu noć. 【Podudaranje】seksi set donjeg veša je svestran i može se nositi kao slip ispod odeće ili nositi u krevet kao spavaćica, donji veš za spavanje, boudior i haljina za spavanje,takođe radi kao božićni poklon za vašeg ljubavnika. 【Njega odjeće】ručno ili mašinsko pranje s vrećicom za donje rublje, max 40 stepeni Celzijusa, okačite da se osuši, Glačajte krpom za prešanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.