• Novo
4. jula toddler baby Boy Shirts trendi dan nezavisnosti ljetni kratki rukavi majice s dugmetom za štampanje američke zastave Tops Blue 1-1-2 godine

4. jula toddler baby Boy Shirts trendi dan nezavisnosti ljetni kratki rukavi majice s dugmetom za štampanje

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

♥Zdravo, Poštovani kupče, (ლ ╹ ◡ ╹ ლ) dobrodošli u Store zcfzjw store prodavnica♥♥zcfzjw je fokusiran na žene mekan, rastezljiv i lagan materijal; udoban za nošenje.P2 : hoće li se smanjiti ili izblijediti?A2 : morali smo da uradimo neki test, i neće se smanjiti ili izbledeti nakon pranja.P3 : ima li loš miris ili vas svrbi?A3 : bez lošeg mirisa; napravljen od mekanog i glatkog materijala, neće vas svrbeti i udoban je uz kožu.P4 : da li je iste boje kao na slici?A4 : trudimo se da boju učinimo što preciznijom sa. Zbog razlike u rezoluciji ekrana, neke boje mogu se desiti razlike, vaše razumiju bi se visoko cijenjen!P5 : kako to očistiti?A5 : preporučeno ručno pranje, okačite da se osuši u hladu, zabranite izbjeljivanje, koristite praonice ako koristite mašinu za pranje veša. Veličina-pogodno za sve djevojčice. Molimo pogledajte grafikon veličine prije naručivanja ovog skupa. Odličan izbor za vašu decu, takođe može biti savršen poklon za vašu rodbinu ili bebu prijatelja. Visokokvalitetni materijal : mješavina pamuka, održava toplotu, bez skupljanja, meka i ne iritira bebinu kožu. I ručno i mašinsko pranje je u redu. Dizajn : rodno neutralan. Gornji deo sa kapuljačom dugih rukava i duge pantalone na pruge, jedinstvene i atraktivne. Čineći vaše dijete življim i slatkim. Fit za proljeće jesen i zimu. Najbolji poklon za vaše djevojčice dječake. Preslatka odjeća pogodna za unutrašnju, vanjsku odjeću, ležernu odjeću za igru, fotografije beba, rođendanski poklon, zabavu ili bilo koju priliku. Najbolji poklon za novorođenu malu djecu. vrijedi imati. Veličina : za 0-3 mjeseca 3-6 mjeseci 6-9 mjeseci 9-12 mjeseci 12-18 mjeseci 18-24 mjeseca novorođenče / dojenče / toddler / slatka djevojčica. Paket uključuje : 1kom Dug rukav prugasti top + 1kom prugaste pantalone. Garancija zadovoljstva, možete nas kontaktirati ako naiđete na bilo kakve probleme tokom procesa kupovine, mi ćemo to riješiti 100% za vas. 【Ključne Karakteristike】Zimske Kapute Djevojke;Pončo Autosjedalice;18 Mjeseci Odjeća Za Dječake Jesen / Zima;Jakna Od Malog Flisa;Dječija Zimska Odjeća;Dječji Zimski Kaput;Crni Zimski Kaput;Dječji Sako 0-3 Mjeseca;Baby Hoodies 12-18 Mjeseci;Dukserica Za Djevojčice;Puffer Jacket Boys;Dječja Flisa Jakna;Dječji Flis Sako;Dječji Medvjed Outfit;Dječiji Kaputi;. 【Ključne karakteristike】jesenja odjeća za bebe; zimski kaput za novorođenčad; kupite kupite bebu; Abrigos Para NiñAs;zimske stvari; Puffer kaput za dječake;Baby Boy Bubble;zimska odjeća za djevojčice;dječje hlače 0-3 mjeseca;Cambiador De Bebes Mueble;jesenja odjeća za dječake 12-18 mjeseci;dječiji zimski sakoi;zima za dojenčad;3 T zimski kaputi za dječake;odjeća za djecu i bebe; flis Jacket Boys;.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.