• Novo
Atletska djeluje ženski jezgra aktivni grafički trkački trkački rezervoar

Atletska djeluje ženski jezgra aktivni grafički trkački trkački rezervoar

Stupnjevi:
KM 11.99

Iznos
Tova je dostupna

Dizajniran je za udobnost i izgrađen za obavljanje u teretani i šire, ovaj ženski jezgra aktivni grafički trkački rezervoar je upravo ono što vam treba. Savršeno za nošenje u teretanu, prilikom pokretanja naloga ili se samo druženje kod kuće. Ova atletska djeluje ženska osnovna aktivna grafička trkačka trkačka tenčana kombinira sjajan stil i udobnost s jednostavnom pažnjom za svestrani vrh koji možete nositi svakodnevno. Ovaj aktivni tenkov prikazuje motivacijske poruke vježbanja na prednjoj strani i ima tkaninu na vlagu koja vam pomaže da ostanete suho i ugodno u cijelom haljinu. Ovaj poluprikovan aktivni trkački tank vrh takođe ima oznaku bez oznake za dodatnu udobnost. Da li se vaše rješavanje intenzivnog vježbanja ili pokretanja naloga osigurava da nosite ovaj atletski radovi ženski jezgra aktivnog grafičkog trkačkog trčanja. Online ekskluzivno. 65% poliester 35% Rayon. Labav fit. Vrat posade. Racerback. Bez rukava. Wisture Wicking tehnologija. Motivaciona grafika. Bez udobnosti. Mašina koja se može prati.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unise triblend rezervoar

KM 6.50

3,7 oz., 50% poliester, 25% pamuk za prstenje, 25% rajona; Poliester zadržava oblik, pamuk Komforniran Rayon čini jedinstvenu teksturu; Vrhunski rezultati zaslona; Tri zobena kaša je 3,9

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.