• Novo
Keego dvoslojne roletne Zebra nijanse sa Bo 70% blokiranjem svjetla privatnost boja i veličina Prilagodljiva slonovača 33 w 40 h

Keego dvoslojne roletne Zebra nijanse sa Bo 70% blokiranjem svjetla privatnost boja i veličina Prilagodljiva

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

VELIČINA, TKANINA PRILAGODLJIVA . . Keego nijanse mogu prilagoditi različite veličine po širini i visini. Ako želite da montirate unutra, potrebna je minimalna dubina prozora od 2". . Prilagođena širina nijanse od 12" do 85", maksimalna visina nijanse je 110". Ako ne možete pronaći veličinu na listi veličina, kontaktirajte nas u vezi sa vašim upitom. . OBRATI PAŽNJU . . Širina nije za širinu tkanine, već za širinu hardvera. Hardver je oko 1/2" širi od tkanine. Ako odaberete unutrašnji nosač, provjerite je li širina na popisu nešto kraća od širine vašeg prozora. Ako ne volite jaz, razmislite o tome da odaberete vanjski nosač. . 2-MINUTNI VODIČ ZA INSTALACIJU. https : //youtu.be/Nz5p J6iviwc. . . PAKET UKLJUČUJE. - Nijansa x 1. - Zagrade x 2. - Vijci x 4. - Sidra x 4 . . . Keego Technology Ltd. je direktno potrošačko rješenje za tretman prozora. Proteklih godina opslužujemo bezbroj klijenata širom svijeta. Imamo bogato iskustvo i visoku reputaciju u proizvodnji i prodaji tretmana prozora, uključujući zavjese, roletne i sjenila. Naše drvo proizvoda je bujno sa obilnim opcijama. Postoji mnogo stilova kao što su roletne, Shangri-La roletne, zebra roletne koje možete izabrati. Takođe možete odlučiti da li su vaše roletne motorizovane ili ručno kontrolisane. Osim toga, daljinsko upravljanje, kontrola aplikacija za telefon i solarna energija su u skladu sa vašim prilagođavanjem. . 【Tkanina vrhunskog kvaliteta】100% poliesterski materijal čini tkaninu izvrsnom po teksturi i stabilnosti. 【Brzi odgovor i usluga nakon kupovine】 sva pitanja prije ili nakon kupovine su dobrodošla i odgovorit ćemo što prije. 【Brza dostava i 100% zadovoljstvo】proizvode šaljemo putem DHL-a, Fedex-a ili UPS-a. Obično stigne za 10 dana.Ukoliko niste zadovoljni sa proizvodom, nudimo besplatnu razmenu i 100% punu nadoknadu. 【Unutar ili izvan montiranja】unutrašnje sjenila za montažu valjka zahtijevaju minimalnu dubinu okvira prozora od 1,5", širina sjenila mora biti 1/2" manja od širine prozora, dužina sjenila mora biti 4 inča duža od dužine prozora. Vanjske montažne roletne, roletne moraju biti 4 inča šire i duže od širine i dužine prozora za bolju pokrivenost. 【Zaštitite privatnost】 zatamnjene nijanse imaju četiri sloja sa bijelim PVC premazom pozadi kako bi blokirale svjetlo i pružile potpunu privatnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.