• Novo
Xinqinghao dukserica zimski ženski Dugi rukav dukserica sa kapuljačom sa kapuljačom dugačka jednobojna topla Tops ženska dukserica sa kapuljačom ženska dukserica s kapuljačom C S

Xinqinghao dukserica zimski ženski Dugi rukav dukserica sa kapuljačom sa kapuljačom dugačka jednobojna

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Veličina : S grudi : 120cm/47.24" rukav : 38cm/14.96" Dužina : 60cm / 23.62". Veličina : M grudi : 125cm/49.21" rukav : 39cm/15.35" dužina : 62cm / 24.41". Veličina : L grudi : 130cm/51.18" rukav : 40cm/15.75" dužina : 64cm / 25.20" . Veličina : XL poprsje : 135cm / 53.15" rukav : 41cm / 16.14 "dužina : 66cm / 25.98" zimski ženski Dugi rukav duks sa kapuljačom sa kapuljačom duks sa patentnim zatvaračem duga jednobojna topli vrhovi ženske dukserice sa kapuljačom karakteristike : 1.[Materijal] poliesterski materijal, meka tekstura, lagan i prozračan, odličan efekat. Savršeno za predstojeću jesensku i zimsku sezonu.2.[Karakteristike] ovaj ležerni vrh za jesen i zimu dizajniran je jednobojnom bojom, džepovima, kapuljačom i patentnim zatvaračem. Dužina gornjeg dijela izgleda da izdužuje liniju nogu, što ga čini jedinstvenim sakoom.3.[Stil] ovo je jakna s kapuljačom koja vam daje cool izgled. Dizajn sa kapuljačom u stilu zatvarača ističe vašu ključnu kost. Zipper može savršeno pokazati Ašu ličnost. Pokažite svoju nježnu figuru.4.[Za prilike] pogodno za svakodnevno ležerno oblačenje i sve prilike, posebno za ured, zabavu, odmor, klub i izlaske.5.[Kombinacija] pogodno za uparivanje sa helankama, farmerkama, šortsom ili pantalonama. Možete ga upariti sa majicama, šortsom ili suknjama kako biste stvorili moderan izgled za sva godišnja doba!Zimski ženski Dugi rukav duks sa kapuljačom sa patentnim zatvaračem duks sa patentnim zatvaračem dugi jednobojni topli vrhovi ženski duks sa Kapuljačommaterijal : Poliestercolor : kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati malu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smeta prije naručivanja, Hvala!【Karakteristike】Jednobojna, Srednja Dužina,Kapuljača, Dugi Rukav. 【Napomena veličina】veličina odjeće je azijska, veličina je na maloj strani, molimo odaberite veću veličinu od vaše trenutne veličine,preporučuje se odabir 1-2 veličine veće. 【Prilika】savršeno za sport, šetnju ulicom, posao, školu, zabavu, putovanja, sport, aktivnosti na otvorenom, izležavanje kod kuće ili samo ležernu odjeću.Bilo da se tonirate u teretani, idete na časove joge ili čak kupujete sa prijateljima. 【Podudaranje】labav stil, savršena dužina koja odgovara kratkim hlačicama visokog struka,farmerkama, pantalonama za noge i tako dalje.Može se nositi spolja ili kao potkošulja sa jaknom. 【Njega odjeće】preporučuje se ručno pranje.Objesite da se osuši.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.