• Novo
Muška Bocote traka od egzotičnog drveta od nerđajućeg čelika

Muška Bocote traka od egzotičnog drveta od nerđajućeg čelika

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte svom ličnom stilu uz mušku traku od nehrđajućeg čelika Bocote od egzotičnog drveta od 6 mm. Izrađen od finog nerđajućeg čelika, ovaj predmet je izuzetno izdržljiv i može vam trajati dugo vremena. Jednostavan je za održavanje i otporan je na tamnjenje, kao i hipoalergen. Prsten za traku od egzotičnog drveta pruža udobno prianjanje. Ovaj komad nakita je elegantan način za dodavanje stila i šarma bilo kojoj odjeći. Muški bend pravi idealan poklon ili može biti pogodan dodatak ličnoj kolekciji nakita. Muška traka od nehrđajućeg čelika Bocote od egzotičnog drveta od 6 mm : konstrukcija od nehrđajućeg čelikaako održavati čvrstu otpornost na prah hypoallergenicdeluxe comfort fit za nosioca svaki komad nakita prolazi rigoroznu inspekciju u našim laboratorijama za osiguranje kvaliteta. Tako da možete kupiti sa povjerenjem - zagarantovano. Nauči Više.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Polirani pojas od titana

KM 3.00

Savremeni vjenčani opseg klasika sa elegantnim izgledom i vrhunskom izdržljivošću Fashied formi TITANIJ Ovaj opseg širine 6 mm ima veličinu prsta 9 Naglasite svoj sofisticirani stil sa

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.