• Novo
JewelersClub Sapphire Prsten - Zapanjujući 14K zlato iznad srebrnog prstena sa 1. karatom t.g.w. Sapphire - elegantan dizajn s 7 kamenih prstena - hipoalergenijski 14k zlato iznad srebra

JewelersClub Sapphire Prsten - Zapanjujući 14K zlato iznad srebrnog prstena sa 1. karatom t.g.w. Sapphire

Stupnjevi:
KM 14.50

Iznos
Tova je dostupna

Prekrasan dodir bogatog, zapanjujućih sjaja. Stručno set. Ništa nije razočaravajuće od kupovine prekrasnog prstena - samo da stonje ispada, bilo da se zauvijek izgubite ili prisiljavaju da ih popravite. Na nakitu klub, svi su naši komadi izrađeni pažljivom pažnjom na detalje i njegu. Stručno postavljeno u izdržljivo srebrno srebra, naš svjetlucarski safir nastavit će da zadivljaju godinama da dođu . zapanjujuće kamenje. Ne slažite se za prstenove sa lackusterom kamenjama i razočaravajućim postavkama. Naši safirni prsten od značajki Živi, 7-kameni safir doveo je u život u elegantnim nabojima. Postavite u srebro sterling kako bi vaš kamenje bio sjajno . savršen poklon. Lijepo dizajnirani i ljubavni izrađeni, naš safirni prsten čini savršen poklon za majke, žene, djevojke, kćeri - svako ko svijetli na viđenju malog blistavog blaga. Pokažite svoju ljubav sa prstenom koji nikad neće žele da polete . hipoalergeni i sigurno. Naš safirni prsten napravljen je sa nulta-niklom, hipoalergenom srebrnim srebrom, realnom 1,60 Carat Sapphire, držite kožu sigurnim od alergijskih reakcija i osigurajte jednostavno, udobno nošenje . Kvalitet zadovoljava umjetnosti. Na Jewelers Club, s ponosom možemo ponuditi našim kupcima ekskluzivni, vrhunski nakit kvalitete po povoljnim cijenama. Zarađujemo našim lijepim, jedinstvenim komadima s pažnjom, da vam pružimo apsolutnu najbolju kvalitetu, umjetnost i izradu za stopu. Neki rodnički prstenovi su postavljeni sa kamenjem koji lako ispadaju, upropastivši svoje nježne prstenove dragog kamenja. Na nakitu je naša pažnja na detalje znači da su sjajni kamen safir stručno izrađen u izdržljivom, ali elegantnom srebru u sterlingu za dragocjenim ženskim prstenom koji će se dogovoriti. Naše zapanjujuće pjenušava srebrne prsten od 1,60 kamena od 7 kamenih safira. Sterling Silver stvara savršen krevet da vaše kamenje učini u centru pažnje. Svetlost koja se odraz izrezane dragulje pozajmljuju dodatni dodir sofisticiranosti. Svaki rodnički prsten je vješto dizajniran i stručno izrađen za stvaranje prstenova sa kamenjem koji dodaju dodir elegancije na bilo koji ansambl. Bilo da se kupuje kao dane majke, kao rođendanski pokloni za žene, ili samo zato što će naš srebrni nakit Sterling biti poklon koji nikad neće poći. Naš prirodni safirni prsten ima klasičan izgled koji ide sa svime.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.