• Novo
Novi Cap certificirani standardni zamjenski prednji suvozača SIGNAL SIGN SIGURNI LENS I kućište, uklapa se 2009- Acura TL

Novi Cap certificirani standardni zamjenski prednji suvozača SIGNAL SIGN SIGURNI LENS I kućište, uklapa

Stupnjevi:
KM 42.99

Iznos
Tova je dostupna

Uz ozbiljnu i nepokolebljivu opredjeljenje za pružanje kupaca širokim rasponom visokokvalitetnih zamjenskih komponenti, opreme i dijelova za popravak i pribor za popravljanje automobila, kamiona i ostalih vozila, nudimo novi CAP certificirani standardni zamenski signal lakih sočiva i kućište, sh i sh Tech 3,7 litarski modeli motora. Dizajniran je da zamijeni vaš postojeći objektiv i kućište signala. Odgovara vašoj 2009-2011 Acura TL. Provjerite da li vam odgovara na vašem vozilu. Garancija : 5 godina, ograničena. Kai New Capa certificirani standardni zamjenski prednji suvozački bočni signal Light sočiva i kućište, FITS 2009-2011 Acura TL SH i SH Tech 3,7 litarski modeli motora, izrađeni od plastike. Susreće sa svim federalnim standardima sigurnosti motora. Nije potrebno bušenje za ugradnju. Nema modifikacija potrebne za ugradnju. Direktna zamjena za vaše vozilo. Isti oblik odgovara i funkcionira kao OE. Garancija : 5 godina, ograničena. Pogledajte veliki izbor dijelova dostupnih za vaše vozilo. Odgovara : 2009-2011 Acura TL 6 CYL 3,7 l i više - dodajte svoje vozilo u naš Widget za provjeru.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.