• Novo
Sportski Grudnjak Za Žene Grudnjak Za Jogu Seksi Grudnjak Bez Donjeg Rublja Top Fitnes Excercise Top Tank Top

Sportski Grudnjak Za Žene Grudnjak Za Jogu Seksi Grudnjak Bez Donjeg Rublja Top Fitnes Excercise Top Tank

Stupnjevi:
KM 7.50

Iznos
Tova je dostupna

Uklonjivi jastučić : jastučići za uklanjanje su odlični za kada želite malo više pokrivenosti.jastuk za uklanjanje koji se lako stavlja i vadi, lako se može promijeniti them.To održavajte oblik jastučića koji se može ukloniti, preporučujemo samo pranje ruku. Super Comfort : meke i rastezljive tkanine učinile su ovaj sportski grudnjak tako elastičnim koji će pristajati ne samo malim vitkim ženama već i poprsje ženama. Pozdravite se sa nelagodom štipajući svrab i češanje. Srednja podrška : leđa u X stilu nudi dodatnu podršku i sprečava pomeranje ili klizanje grudnjaka. Dobra podrška čini ga idealnim za jogu, pilates, ples ili samo svakodnevnu upotrebu. Nema više stalnog podešavanja tokom treninga. Podesive naramenice : ženski sportski grudnjak dolazi sa podesivim remenom koji maksimizira udobnost ramena i omogućava čitav niz pokreta. Stražnji dio grudnjaka su super seksi i dobro odgovaraju vašem obliku tijela. Pogodna podrška za sportove poput joge, džogiranja, treninga u teretani i aerobika. Podesive naramenice i elastične donje trake za vrhunsku podršku. Uložak za uklanjanje koji se lako stavlja i vadi, lako ih možete promijeniti. Wirefree i udoban sportski grudnjak može vam pomoći da smanjite kretanje grudi i zaštitite grudi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Scoop ženski Top

KM 1.00

Vaš petak odbrojavanje počinje sada sa ovog vikenda dostojan Tank Top iz Scoop Silueta bez rukava sa širokim naramenicama savršeno se slaže s vašim omiljenim uznemirenim traperom i san

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.