• Novo
Hill - Ručno rađena voda Listovi II uokvireni print 24x36

Hill - Ručno rađena voda Listovi II uokvireni print 24x36

Stupnjevi:
KM 49.99

Iznos
Tova je dostupna

Marmont Hill kolektiv je umjetnika - koplja od strane Parveza Taj koji djeluje kao kreativni direktor. Zajedno stvaramo originalna umjetnička djela, koja se tiskaju na raznim materijalima poput aluminija, platna, ogledala i rekurednog drveta. Kolektiv je inspirisan ljudima, mjestima i stvarima. Svaki komad ograničenog izdanja ručno je izrađen ljubavlju i njegom. Vrhunska giclee Print na arhivskoj papiru za ruke visoke rezolucije, rubovi ivice visokog kvaliteta izdržljivog nepaženog okvira stiže spreman za vješanje uključuje potvrdu autentičnosti izrađene u SAD-u Marmont Hill-a - navodi se u američkim artiklu, a kolekcioni su umjetnici - napeo je umjetnike - napeo je u Sjedinjenim Državama - navodi se u Američkom jeziku - natjecao je umjetnike - napeo je umjetnike - napeo je u Americi Direktor.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas

KM 0.67

20x16 crna uramljena štampa pod nazivom "Premlaćivanje II " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe Umjetnost dovršava sobu i sa samo nekolik

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.