• Novo
Gitara Legendarna liza: Brian Setzer - gitara Legendarna liza Rezervirajte online Audio

Gitara Legendarna liza: Brian Setzer - gitara Legendarna liza Rezervirajte online Audio

Stupnjevi:
KM 10.54

Iznos
Tova je dostupna

(Gitara edukativna). Legendarna serija Licks predstavlja muziku benda ili umjetnika u sveobuhvatnom paketu za reprodukciju. Svaka knjiga sadrži detaljne napomene o performansama o tome kako igrati mnoštvo klasičnih likova, ispunjavanja, rifa i solosa zajedno sa snimljenim demonstracijama dostupnim putem interneta za preuzimanje ili striming. Snimanje je podijeljeno-kanal, tako da možete slušati sve instrumente ili igrati zajedno s bendom, a također sadrži alate za reprodukciju kao što su prilagođavanje petlje i podešavanje tempa. Knjiga uključuje i karticu, postavke zupčanika i povijesnu retrospektivu. Ovo pakovanje ispituje 12 standarda za setzera za sela i ljuljanja, od svojih lutalica dani kroz svoju solo karijeru. Uključuje : izgrađene za brzinu * HOODOO VOOOOO * skok, Jive An 'Wail * Hajde da živimo * Rock u Brightonu * Run Away Boys * Slowblader CAT STROT * SWEATEMATE 327 * Ova mačka na a Topli limenki krov. Takođe uključuje Brian Setzer Chord Rječnik i Brajani prajmer razmjera. Brian Setzer - gitara legendarna liza knjiga / online audio.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muzičke osnove za ples

KM 1.00

Muzičke osnove za ples je tekst za studentske plesače, koreografiju i plesne edukatore napisane iskusnim edukatorom i koreografom Ova knjiga predstavlja uloženo znanje o elementima muzike

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.