• Novo
Zaista Meka Svakodnevna Čvrsta Dres Lavanda Queen Sheet Set

Zaista Meka Svakodnevna Čvrsta Dres Lavanda Queen Sheet Set

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Meka pletena posteljina u dresu u koordinaciji jednobojnih boja za udoban i ležeran krevet. Napravljen od 100% pletiva od poliestera od mikrovlakana. Set čaršava uključuje duboki džepni čaršav za dublje dušeke. Svi predmeti se peru u mašini, međutim, mora se voditi računa o upotrebi mašina odgovarajuće veličine kako bi se sprečilo nepotrebno habanje predmeta. Predmet je uvezen. Uključuje : jedan ugrađeni čaršav 60x80 inča sa džepom od 12 inča za dušek od 15 inča, jedan ravan čaršav 90x102 inča i dve jastučnice 20x30 inča. Listovi su jednobojni 100% dres pleteni poliester od mikrovlakana. Ovaj predmet se može prati u mašini i lako se održava kada se koriste mašine odgovarajuće veličine. Pletene plahte i jastučnice. 100% Poliester Od Mikrovlakana. Jednostavna njega, periva u mašini.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

T Camden Solid Bonus set

KM 7.47

Dođite kući u meki luksuz svake večeri kada dodate ovaj 6komadni lim za ansambl za posteljinu Ovaj set je napravljen od pamuka od 100 posto sa tkanim brojem 350 navoja koji je mekan na do

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.