• Novo
Mepps Aglia Plain visoke visoke ribolovne mamac plave 1 12. oz b blp

Mepps Aglia Plain visoke visoke ribolovne mamac plave 1 12. oz b blp

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Mepps Aglia Plain visoke ribolovne mamac plava 1/12. B0 BLP.One najproduktivnijih mamaca na svijetu MEPPS obična Aglia je linijski spinner koji ima manji izgled koji je čini sjajnim za snimanje manje ribe. Spinner sečivo stvara puno blica i poremećaja vode koji hvata pažnju obližnjih riba. Ovaj svestrani mali spinner je odličan za brojne situacije i može preuzeti pastrmku panfira bas, pa čak i Walleye. Opremljen je oštrim visokim kukama za pouzdane setove kuka. Mepps Aglia i obučena Aglazija : originalni francuski spinner. Extra oštro visoke kuke. Svjetski broj 1 ribolov mamac. Veličina 0 sugeriše se za stream pastrmku, ribu pan i lipa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

-Mar Big Trd Mekan mamac

KM 6.52

Uključujući poznati profil i neodoljivu akciju pronađena u izuzetno popularnom finsfenom trd ™, ugrađeni veliki trd izvlači još više pažnje kako bi se pomoglo pokretanjem čak i ve

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.