• Novo
Sendresses za žene Midi plaže haljine za ženske ležerne klizni rezervoar bez rukava za bejzbol ispisani prsluk suspender labav boho haljina za žene za svakodnevnu habanje plaže vino m

Sendresses za žene Midi plaže haljine za ženske ležerne klizni rezervoar bez rukava za bejzbol ispisani

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Selone za žene 2023 Midi plaže Haljine za žene Ležerne prilike bez rukava za bejzbol od tiskane haljine za žene za svakodnevnu haljinu na plaži dan do noćnog vina, labava haljina od rubne haljine - karakteristike : - - Napravljen od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv je da vaš svakodnevni nošenje elegantan i modni dizajn čine vas atraktivnijim ovom tiskanom haljinom je prekrasna! Kako je udoban! Ne propustite da ovo mora imati haljinu . Odlično za zabavu, svakodnevno, ležerno, siguran sam da će vam se svideti! - To je vrlo modno i učinite vam tako ljepotu. - Ljeto - FOSS : Žene, Djevojka - Pogoda : Ležerne prilike, Daliy - Materijal : Poliester - Tip uzorka : Print - ovratnik : hladno rame - Dužina rukava : Kratki rukav - Kako se oprati : ručno oprati hladno, visi ili linijsko suha - ono što dobijete : 1pc Ženska haljina - veličine.Medijum61036100cm / 39.37''80cm / 31.50 ''''Size : MSIZE : 6 EU : 36 Bust : 10 EU : 36bust : 100cm / 39.37''Leng : 80cm / 31.50 '' - - izdvajanje Vrhunske udobnosti i stila sa ovim svestranim traper trapericama za žene . Dizajn sunčeve haljine često uključuje tekuće tkanine i svijetle uzorke. Ove haljine mogu biti stroja oprane na blagi ciklus i visi za sušenje. Sunčeve haljine pogodne su za žene svih dobnih skupina, posebno onih koji vole opušteni, boemski stil . Lagana sunčana haljina odlična je za dan na plaži ili izletištu u parku . Jednostavan, breezni dizajn sunčeve haljine čini ga popularnim izborom za ležerne događaje . Sunčeve haljine sa dizajnom boho inspirisanog su savršeni za muzičke festivale i koncerte na otvorenom. Dizajn košulje je klasičan i bezvremenski izbor za Sunčana haljina . Sunčana haljina za sunčanje je svestran izbor koji se može nositi na posao ili dorušiti s prijateljima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.