• Novo
Mohawk Početna Prismatska Yarra svijetlo Plava savremena ukrasna precizna prostirka za tiskanu površinu, 8'x10 ', plava i narandžasta

Mohawk Početna Prismatska Yarra svijetlo Plava savremena ukrasna precizna prostirka za tiskanu površinu,

Stupnjevi:
KM 38.79

Iznos
Tova je dostupna

Mohawkov yarra prostirku je živahna mješavina vintage tonova i savremenog obrasca. Teksturirani stubovi preklapaju krugove nadahnute čipke na svijetloplavu pozadinu. Ovaj prijelazni ekološki prostirki idealan je za vašu dnevnu sobu. 100% poliester (Everstrand Pet). Jastučić za propise tačne ili slične veličine za vaš prostirki je od suštinskog značaja za održavanje vašeg prostirke atraktivne i dugotrajne. Mohawk uvijek preporučuje upotrebu kliznog otpornosti na tepih pod vašim propisom . Mjere : 8'x10 'visina gomile : 0,41 inča. Precizna boja ubrizgana rezana hrpa izrađena od Everstrand-a bez klizača za lateks pruža zahvat i pomaže prostirki. Mrlja i izblijed otpornih vlakana. Obiteljska soba; Kuhinja; Trpezarija; Kućni ured; Spavaca soba; Dnevna soba; Igraonica; Podrum; Soba za veš.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.