• Novo
Zodanni Žene stanovi Mrežne cipele za hodanje Prozračne tenisice Dame cipela Ženska udobna klizanja na loaferima tamno ružičasta 6,5

Zodanni Žene stanovi Mrežne cipele za hodanje Prozračne tenisice Dame cipela Ženska udobna klizanja na

Stupnjevi:
KM 9.98

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene, Žena, Dame, Dama, Femalestyle : Čarape, cipele za hodanje, Ležerne cipele, Ležerne tenisice, Comfort Cipele. Slip na cipelama, klizanje na tenisionima : tamno ružičasta, ljubičasta, svijetlo crvena (neobavezno) Veličina : US 4.5, SAD 5,5, SAD 7,5, SAD 8,5, US 9 (slijedite grafikon veličine do Odaberite Molimo odaberite gornji materijal : Fly Wovenoutsole Materijal : Pvcheel Tip : Slip Ontoe Tip : Okrugla Topezona Visina : Low Topseason : Proljeće, Zimska, svakodnevno, sportski, sport, trčanje, trčanje, Hodanje, vježbanje : 1. Prozračan materijal od prozračnih tkanina, super lagana i fleksibilna baš poput čarape. Prozračna i glatka tkanina pružaju veliku slobodu i udoban osjećaj.2. Clip na dizajnu je zgodan da biste našli i skidali. Stil sa udobnom i mekom dizajnom ovratnika Poboljšava udobnost gležnja.3. PVC jedini je ultra lagan i otporan na habanje, u kombinaciji sa dnom zrnatim otpornošću cipela4. Pogodno za svakodnevno hodanje, ležerno, trčanje, sestrinstvo , rad, tenis, kupovina, putovanja, dugotrajni, sportski sport, vožnja, joga i ostale unutarnje aktivnosti na otvorenom, itd. Sadržaj pakiranja : 1 par hodanje cipele za žene (ostale dodatke nisu uključene) savjeti : 1. Molimo vas da uporedite veličine detalja s vašim prije kupovine !!! 2. Boje mogu biti malo različite ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo vas da dopustite 1-2 mm razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjerenje u cm i molimo napomenite 1cm = 0,34 NCH, 1 inča = 2,54cm) prozračne i lagane : prozračne pletene tkanine stanovi s zatezne čvrstoće i mekoćom, omogućavajući vam da vam se noge lako dišu, čineći da cipele budu ugodnije. : Dizajn s kliznim ustima cipela Provjerite je li ove tenisice jednostavne za povlačenje i isključivanje, zajedno s odličnom fleksibilnošću i dodajte ugodnije. Da biste se preselili. Udobnost : Držite svoje ansamble Easy-Breezy Kada se pokrijete na ovim laganim cipelama dizajniranim i ne-kliznim zahvatom za maksimalnu podršku i udobnost. Pogodno : Ove hodalice dizajnirane su za ležerne aktivnosti i svakodnevno hodanje. Kao što su hodanje, planinarenje, biciklističke jahanje, rad, kupovina, unutarnji, vanjski, povremeni, sport, putovanja, vježbanje, odmor, pa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.