• Novo
Catco EPA standardni katalizator direktnog opterećenja, w razvodnik

Catco EPA standardni katalizator direktnog opterećenja, w razvodnik

Stupnjevi:
KM 59.00

Iznos
Tova je dostupna

Catco standardni katalizator sa direktnim prilagođavanjem-EPA Federal Compliant CATCO® je izrastao u svjetski izvor za tehnološki napredne katalizatore, proizvodnju naprednih aftermarketa i OEM rješenja za kontrolu emisije.Od istraživanja do dizajna, CATCO® osigurava korištenje najboljih proizvodnih praksi i inovativnih tehnologija, pružajući rješenja za zadovoljenje potreba kupaca za industrijske i automobilske komponente za kontrolu emisije. CATCO-ovo iskustvo i lični pristup korisničkoj službi doveli su ih do toga da postanu vrhunski dobavljač katalizatora na automobilskom tržištu, OEM-u i industrijskim tržištima širom svijeta.CATCO® se ponosi vodećim u industriji u razvoju novih proizvoda, efikasnim proizvodnim procesima, kvalitetnim proizvodima i pravovremenom isporukom. Od dizajna, testiranja, formulisanja katalizatora, do oblikovanja metala, zavarivanja i finalne montaže, CATCO postavlja industrijski standardkarakteristike i prednosti : standardna dužnost, teška dužnost, Super dužnost.Najopsežnija pokrivenost industrije.409 konstrukcija ljuske i vrata od nerđajućeg čelika za duži vijek trajanja.Mnogi Pretvarači sa direktnim uklapanjem imaju vazdušne cevi u OEM stilu.OBDII pokrivenost.Konsolidovane jedinice dostupne za bolje upravljanje zalihama.Hardver uključen (po potrebi).Pruža za lakše instalacije.Proizvedeno od visokokvalitetnih materijala.Dizajn zadovoljava zahtjeve EPA i emisije ugljenih hidrata kao katalogizirane.Garancija od 5 godina/50.000 milja na tijelo pretvarača. Catco EPA standardni katalizator direktnog opterećenja, w / razdjelnik.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Victor 71-13898-00

KM 1.00

Sa Victor Reinz zaptivkama, možete biti sigurni da dobijate rešenja za zaptivanje koja pružaju tehnologiju i inženjering OE kvalitetne zaptivke To je zato što je Victor Reinz dobavljač

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.