• Novo
Modul Za Uklapanje Predmeta

Modul Za Uklapanje Predmeta

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Izdržljiv materijal : cijev je napravljena od visokokvalitetnih materijala od gume i legure aluminijuma, jaka, otporna na rđu i nije laka za lomljenje, tako da gorivo neće curiti tokom dugog vijeka upotrebe. Jednostavna instalacija : cijev za gorivo prilagođava stepenaste metode instalacije, lako se instalira na spremnik za gorivo stabilno bez curenja i labavosti, štedeći trud i vrijeme. Brzi prenos : povećana veličina unutrašnjeg prečnika, može pumpati više goriva u određeno vreme, čini prenos goriva mnogo bržim i efikasnijim bez blokiranja. Teška opterećenja : zid cijevi se prilagođava zgusnuti gumeni materijal koji ima teške uslove rada, tako da ga nije lako slomiti ili zgnječiti pod velikim pritiskom. Široko korištena : cijev pumpe za gorivo se široko koristi u raznim vozilima, kao što su automobili, čamci, helikopteri i Motocikli, i kompatibilna sa većinom vrsta posuda za gorivo, čini vaše vozilo efikasnim.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

AFS Set zaptivki motora

KM 2.00

Apex Automobile Parts Inc set zaptivki motora izgradio je reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo set zaptivki motora za gotovo svaki automobil na putu dan

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.