• Novo
Light luksuzni ružičasti i bijeli mramorni temuk, apstraktni nepravilni geometrijski uzorak Velika djeca Dekorativne prostirke, za dnevnu sobu spavaća soba kuhinja trpezarija kućni uredski tepih 4 '5'

Light luksuzni ružičasti i bijeli mramorni temuk, apstraktni nepravilni geometrijski uzorak Velika djeca

Stupnjevi:
KM 75.00

Iznos
Tova je dostupna

Naziv proizvoda : Kućni prostirki, luksuzni prostirki, visokokvalitetni rešeni od tiskanog područja sa svestranim, na umu, naši prostirki se savršeno pari sa bilo kojim stilom namještaja. Da li je vaš prostor moderan i elegantan ili rustikalni i ugodni, naša tepih dodaje dodir elegancije u bilo kojem okruženju. Od apartmana u porodične kuće, to je savršen izbor za bilo koje domaćinstvo. Tepisi su izrađeni visokokvalitetnim tkaninama, koji su upijajuća, meka i prilagođena kože i imaju blagi osjećaj ruke i neće izblijediti nakon duge pranja. Carpet Dizajn značajki prihvaća 3 D tehnologiju jet tinte. Trodimenzionalni osjećaj raznolikim uzorcima, roman dizajn, ne-bled, trajno i jasno. Mekani materijal smanjuje buku za vrijeme hodanja i stvara mirno okruženje za vas. Područje tepihom nude mirno utočište da se odmori tijelu i umu nakon užurbanog dana. Koriste se u dnevnoj sobi, spavaćić, ured, balkon, apartman, spavaonica itd. To može biti i zamišljen poklon za vašu porodicu i prijatelje . Svestran dizajn : Naš prostirkuje bilo koji dekor i dodaje ugodan dodir u vašu sobu, čineći ga idealnim tepihom za vaš dom, ured ili spavaonice. Besplatno i jednostavno za održavanje, pružajući vam dugogodišnje upotrebe. Čuva vaše nožne prste tople tokom hladnog vremena i umiruje vaše tijelo dok stojite ili sjedite . lako čistite : Recite zbogom do komplikovanih rutina za čišćenje. Ova prostirka je lako čisti i održavati, čineći ga praktičnim izborom za zaposlene domaćinstva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.