• Novo
Grafički America Sassy One-Liner Citati Funny Ženska kolekcija T-Shirt

Grafički America Sassy One-Liner Citati Funny Ženska kolekcija T-Shirt

Stupnjevi:
KM 7.99

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite svoju duhovitu stranu s ovom ženskom grafičkom majicom s temom košuljice. Odličan dizajn majica za teretanu, jogu, plažu, posao ili svakodnevno nošenje. Ponosno pokažite svoj drski stav ili ga dajte kao savršen poklon za rođendan ili Božić. Ova visokokvalitetna ženska majica sa kratkim rukavima napravljena je tako da izgledate i osjećate se sjajno bez obzira gdje je ponesete! Savršen dizajn majica za teretanu, jogu, plažu, posao ili svakodnevno nošenje. Naša odjeća inspirisana jednim oblogom pokazuje cool i svjež stil na trendi casual odjeći. Odaberite svoje omiljene citate za majice i poboljšajte svoju garderobu. Klasična ženska majica. Snimljeni vrat i ramena. Bočni šav i suženi fit. Dostupno u različitim bojama i veličinama, uključujući izuzetno velike veličine ženske odjeće. Veličine male-3 XL (dostupnost može varirati). 100% pamuk. Štampano u SAD-u.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unise Tri-Blend Crew Tee

KM 13.05

Ova visokokvalitetna majica za redovno uklapanje ima ležerno elegantnu atmosferu Osim toga, nevjerovatno meka triblend tkanina čini je izuzetno udobnom jednom obučenom, nemogućom za ski

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.