• Novo
Aayomet ljetne haljine žene ljetni Casual kratki rukavi cvjetni štampani vrat za glavu labava haljina Boho plaža dugi sarafan, Žuti XL

Aayomet ljetne haljine žene ljetni Casual kratki rukavi cvjetni štampani vrat za glavu labava haljina

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Ljetne haljine ženske ljetne Casual kratke rukave cvjetni štampani rukav za vrat labave haljine Boho Beach dugi Sarafankrug-perite i perite u mašini, hemijsko čišćenje. Pol : Žene. Ovratnik : vrat posade. Obrasci : Štampano. Paket uključuje : 1 kom haljina ✿【odličan materijal】izrađena je od visokokvalitetnih materijala,izdržljiva za svakodnevno nošenje,ova casual suknja je veoma meka, udobna, rastezljiva i lagana. Haljine će teći kada hodate i osećate meku na vašoj koži. ✿【Funkcija】haljina u stilu za slobodno vrijeme, temperament koji vam omogućava da budete bolji,više pokazujete mlade, tako da vaša dobra figura može pokazati, poslati svoj šarm. Uski kroj, osnovni je casual stil, može se nositi na poslu ili svakodnevnom životu, super meka i sa stilom!. ✿【Suptilni nabor】 : ova haljina sa naborima u sredini Dobro prihvata sve. Iako primetan stomak koji se lako kamuflira krojem i stilom ove haljine. ✿【Podudaranje odjeće】vrlo cool za nošenje ,novi izgled,Novi Vi,možete ga dodati ogrlicom ili kaišem, nositi uz ravne cipele, sandale ili pumpe, lako napraviti šik izgled. ✿【Prilika】ležeran labav stil, savršen za posao, zabave, datume, filmove, rođendan, vjenčanje, povratak kući, putovanja, plažu i još mnogo toga. Sa toplim pantalonama i čizmama ili ravnim cipelama dobićete mnogo komplimenata!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.