• Novo
Sierra 116-146- Shields Vac Extra H D Comm FDA Liner - 3 4 100 '

Sierra 116-146- Shields Vac Extra H D Comm FDA Liner - 3 4 100 '

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Shields Vac Extra Extra Heavy caring / komercijalno crevo ima gladak poklopac i čist FDA Formula PVC sa bijelom vinilnom spiralom. Ocijenjeno je za potpuni vakuum i otporan je na blage hemikalije i slane vode. Ovo crevo se prvenstveno koristi za kaljužnu pumpu i pražnjenje, spremnik za pitku vodu, odvode (sudoperi, tuš i pucanje), unos uživo i sanitaciju (unos, oduška i pumpa). Ovo crijevo se koristi za ispod vodene linije. Može se saviti u postepeni polumjer. (Fleksibilnost 2). Dizajniran za davanje odlične usluge za : potopnu kaljužnu pumpu, udaljena kaljužna pumpa, ručna kaljužna pumpa, ulaz Livewell, Livewell odvod iznad vodene linije. Ne koristite glikol antifriz u crijevo. Ne koristite u vodovodnim sistemima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DORMAN 678- Vijak srebra

KM 2.67

Ovi vijci su proizvedeni korištenjem trajnih materijala i testiranim korozijom kako bi se osigurala potrebna snaga i dugovječnost Sa preko 80.000 proizvoda koji podržava tim inženjera pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.