• Novo
Ženska haljina s tenkama Ljeto proljeće nagledno mini boho haljina slatka rukava s rukavima s majicom s kratkom majicom haljina

Ženska haljina s tenkama Ljeto proljeće nagledno mini boho haljina slatka rukava s rukavima s majicom

Stupnjevi:
KM 4.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska haljina s tenkama Ljeto opružna haljina Slatka rukava s majicama s rukavima s kratkim majicama s kratkim kravama, haljina s kratkim rukavima Slatka rukava s kratkim majicama Dress Dress Okrugla ormarića Dress Rezervicu : Materijal : Rayonthis haljina je ono ti želiš! Nikad niste vidjeli ovakvu haljinu. Stretch materijal, tkanina i fino šivanje su izdržljivi i imaju odličnu stranu za poboljšanu udobnost. Molimo odaberite veličinu koju vi i osjećate i kontaktirajte nas.Feature : Ruched dizajn, bez rukava, čvrste boje, tie-boje, jedinstveni i moderan dizajn. Dodajte neke modne elemente kako bi svakodnevno nosilo ugodnije. Ženska ležerna habanja dolazi iznad koljena i dovoljno je dugačak da možete gamaše ako se ne osjećate poput toga. Haljine u boemijskom stilu pogodne su za ljeto, a mogu se nositi i sa kaputima u proljeće, jesen i zimu. Koccasion : sandresses su vrlo ugodni za nošenje kod kuće kao i u kancelariji. Haljine za žene su savršene za habanje na plaži, nošenje za odmor, habanje za odmor, habanje za zabavu, večernje haljine, porodično trošenje, trošenje u školskoj, nošenje na otvorenom, habanje na otvorenom, habanje na otvorenom, habanje na otvorenom. Pored uparivanja s bilo kojim povremenim stilom, voljet ćete ga.Match : klasična modna suknja za obustavu, nikad zastarjela. Ženske boho haljine lako se nose sami, uparene sa tamnim papuče za izgled. Također ga možete lako upariti bilo kojom kombinacijom nakita, sandala, pete, kape na plaži i više na proljeće i ljeta. Ormar mora imati.include : 1pc ravnica i jednostavan dizajn, mekan i ugodan za nošenje . jednostavno napraviti modu i šik, samo par sa visokim potpeticama ili sandalama. Party, Beach, Kuća za odmor i dnevna habanja . Jednostavan, svestran dizajn čini ovu haljinu savršenom za svakodnevni. Modni stil čini vas seksi i privlačnim u gomili.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.