• Novo
Unise Baby Onesie Odjeća Jednobojni Džepni Ljetni Kombinezoni Bez Rukava Odjeća Za Bodi Za Malu Djecu Slatka Dnevna Igra

Unise Baby Onesie Odjeća Jednobojni Džepni Ljetni Kombinezoni Bez Rukava Odjeća Za Bodi Za Malu Djecu

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Veličina : 66 preporučena dob : 0-6 mjeseci poprsje : 58cm/22.83" dužina : 40cm/15.75" veličina : 73 preporučena dob : 6-12 mjeseci poprsje : 62cm/24.41" dužina : 43cm/16.93" veličina : 80 preporučena dob : 12-18 mjeseci poprsje : 66cm/25.98" dužina : 46cm/18.11" veličina : 90 preporučena dob : 18-24 mjeseci bust : 70cm/27.56" dužina : 49cm/19.29" naš set odjeće za bebe je ležeran i moderan, koji sadrži cool printed je odličan Baby Essentials set za vašu djecu. To je nevjerovatan poklon za vaše dijete. Odličan poklon za vašu slatku bebu, redovnog kroja, udoban za nošenje, pogodan za mnoge prilike, kao što su casual, party, porodične zabave,rođendanske zabave ,baby photo,baby shower pokloni, Božić,Nova godina, izbor, fotografija. Ovo je komplet odjeće za bebu i malu djecu. Super udoban za nošenje. Ljetna odjeća za novorođene djevojčice, baby tshirt kombinezon oversized ova tkanina je meka, prozračna i lagana,ljetni kombinezon za novorođenčad, kombinezon za mjehuriće za bebe, oversized kombinezon za bebe, slatka ljetna odjeća za bebe. Stil : Moda, Elegantan, Vintage. Novi stilovi, ista velika vrijednost. Vaše dijete će izgledati tako divno u ovom kompletu dječje odjeće da će ga uvijek htjeti nositi!. Odličan za festival, a pogodan i za svakodnevno nošenje, uspavanu igru i igru na otvorenom. Moderan i modni dizajn čine vas privlačnijim. Redovno Pranje. Preporučite sa hladnom vodom. Ne koristiti izbjeljivač. Ne sušite u mašini za sušenje veša. Svakodnevno bolje : slušamo povratne informacije klijenata i precizno podešavamo svaki detalj kako bismo osigurali kvalitet, fit i udobnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.